Coldplay: Το νέο βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Coldplay: Το νέο βιντεοκλίπ που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

Το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το βίντεο για το νέο του τραγούδι «Feels like I'm falling in love» παρουσία 2.000 θαυμαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αναμονή για την πρεμιέρα του νέου βιντεοκλίπ των Coldplay στο τραγούδι «Feels like I’m falling in love», τελείωσε. Τη Δευτέρα, στις 8 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), το δημοφιλές βρετανικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το κλιπ που γυρίστηκε στις 10 Ιουνίου στο Ηρώδειο και συνοδεύει το πρώτο τους σινγκλ μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ, «Moon Music».

Στο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών και 20 δευτερολέπτων, παρακολουθούμε εικόνες εντός και εκτός του Ηρωδείου και στο τέλος ένα πανοραμικό πλάνο με θέα τον Παρθενώνα και φώτα της πόλης. Στην αρχή του κλιπ, η Νατάσα Οφίλι και η χορωδία Coro de Manos Blancas παρουσιάζουν τους στίχους στη νοηματική γλώσσα. Η ομάδα βρέθηκε τη Δευτέρα μαζί με την μπάντα και τους περίπου 2.000 θεατές για να συμμετάσχουν και σε εκείνο το γύρισμα. 

Στα δυόμισι λεπτά, το πλάνο αλλάζει και η κάμερα δείχνει το θέατρο όπου οι θαυμαστές φορούν στα χέρια led βραχιολάκια, τραγουδούν όρθιοι και χτυπούν παλαμάκια στον ρυθμό του τραγουδιού. Ο frontman Κρις Μάρτιν και τα υπόλοιπα μέλη των Coldplay φορούν τζάκετ με φωτάκια που αναβοσβήνουν, δίνουν τον παλμό και όλοι ακολουθούν. Πίσω, φαίνονται οι υπέρτιτλοι με όλους τους στίχους ώστε το κοινό να συνοδέψει την μπάντα λέγοντας κάθε φράση. 

Σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, τα τέσσερα μέλη ήταν ευδιάθετα με τον Κρις Μάρτιν να κάνει αστεία σχόλια, να συγκινείται, να χορεύει και να γονατίζει στο έδαφος για την τεράστια υποδοχή των θαυμαστών που νωρίτερα περίμεναν υπομονετικά για πάνω από έξι ώρες ώστε να ζήσουν αυτή την εμπειρία. 

Το συγκρότημα συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία του, «Music of the Spheres». Πρόσφατη στάση ήταν το βράδυ του Σαββάτου στο βρετανικό φεστιβάλ Glastonbury όπου επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Στο τραγούδι «Fix You», οι Coldplay υποδέχθηκαν στη σκηνή τον ηθοποιό Μάικλ Τζ. Φοξ ο οποίος καθόταν στο αναπηρικό αμαξίδιο (σ.σ. ο ηθοποιός δίνει πολυετή μάχη με το Πάρκινσον) και έπαιξε κιθάρα μαζί τους.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT