Φεστιβάλ jazz στην Τεχνόπολη (βίντεο)

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με τις  πρεσβείες και τα μορφωτικά ινστιτούτα των χωρών – μελών της Ε.Ε. που εδρεύουν στη χώρα μας, διοργανώνει από το 2000, το Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Jazz. Το 2013 και μετά από δώδεκα επιτυχημένες χρονιές, το Φεστιβάλ διεύρυνε τα σύνορά του και εξελίχθηκε στο διεθνές “Athens Technopolis Jazz Festival” φιλοξενώντας jazz τάσεις από όλο τον πλανήτη.

Από την Πέμπτη 29 Μαΐου έως την Κυριακή 1 Ιουνίου μουσικά σχήματα από 12 χώρες (Ουγγαρία, Ισραήλ, Ελλάδα, Ολλανδία, Ισπανία, Αυστρία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο και Τουρκία) δίνουν το παρών στην Τεχνόπολη.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Αθήνας και λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις αρχές του καλοκαιριού στον εξωτερικό χώρο της Τεχνόπολης.

 

Το Athens Technopolis Jazz Festival έχει τεράστια απήχηση στο αθηναϊκό κοινό. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο το παρακολουθούν πάνω από 4.000 άτομα ανά ημέρα ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη.

Το Φεστιβάλ έχει τιμήσει πολλές φορές, με τη συμμετοχή της, η Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες: Athens Technopolis Jazz Festival

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT