Δέκα χρόνια Ejekt, το Φάληρο στις φλόγες

Δέκα χρόνια Ejekt, το Φάληρο στις φλόγες

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΕΣΤΙΒΑΛ. Το Ejekt, πάντα φιλόδοξο και άξιο αναφοράς, με ένα ρόστερ, αγαπητών ηχηρών ονομάτων και κουβαλώντας μνήμες από περασμένες, αξέχαστες βραδιές στα δέκα χρόνια παρουσίας του, ανοίγει για ακόμη μια φορά τις πύλες του. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου στην πλατεία Νερού στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου και μας υπόσχεται μία γεμάτη μουσικά μέρα με δραστήριες κιθάρες και πολύ ηλεκτρισμό. Μεγάλο όνομα του φεστιβάλ είναι οι Βρετανοί Kasabian, που μάλιστα είναι από τους headliners του Glastonbury, του σημαντικότερου σε επισκεψιμότητα μουσικού φεστιβάλ της Αγγλίας. Οι Kasabian της indie ροκ ψυχεδέλειας επιστρέφουν στη σκηνή του Ejekt δύο χρόνια έπειτα από μια πολυσυζητημένη εμφάνιση, με μια διαχρονική, πολυετή δισκογραφική παρουσία και με μια υπόσχεση ότι το playlist τους θα συμπεριλαμβάνει, εκτός από τον αναμενόμενο δίσκο τους, κομμάτια για τα οποία έγιναν τόσο δημοφιλείς. Εκεί θα είναι οι ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Editors, με τις πανκ ροκ διαθέσεις τους και οι ανερχόμενοι White Lies που έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να ξεσηκώνουν. Επίσης προσοχή αξίζουν οι Darkside, το μουσικό πρότζεκτ των Nicolas Jaar και Dave Harrington, που με το πολύ δυναμικό ντεμπούτο τους «Psychic» τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους. Το «ροκ» line up της ημέρας συμπληρώνουν οι μίνιμαλ μελωδίες του Βερολινέζου Paul Kalkebrenner, ενός ευρείας φήμης καλλιτέχνη που συνδυάζει την τέκνο με την ηλεκτρόνικα και προδιαθέτει για ένα χορευτικό ξεφάντωμα.

Μουσικοί «εν ενεργεία»

Αναλογιζόμενοι, λοιπόν, τους φετινούς καλεσμένους του φεστιβάλ, ονόματα δημοφιλή, μουσικούς «εν ενεργεία» και όχι απόστρατους, που συνηθίζουν να χαίρουν θερμής υποδοχής και προσκαλούνται να συμπληρώσουν τις αφίσες των μεγάλων ευρωπαϊκών φεστιβάλ, όπου αναγράφονται όχι στα ψιλά γράμματα, αλλά πάνω πάνω, μπορεί και στην κορυφή, τότε, έχοντας ένα τέτοιο line up, μπορούμε να περιμένουμε μια έντονη μουσική βραδιά. Μια φιέστα εκρήξεων, χορού και συναισθημάτων σε μια διοργάνωση που εδώ και χρόνια φροντίζει να συμπληρώνει με ευχάριστο τρόπο το θερινό συναυλιακό γίγνεσθαι της πόλης μας. Κάθε καλοκαίρι, εδώ και δέκα χρόνια, έχουμε να λέμε για το Ejekt.

Ετσι και φέτος.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT