Σταμάτης Κρανουνάκης: «Ολοι μαζί» σε ένα διαχρονικό ταξίδι

Σταμάτης Κρανουνάκης: «Ολοι μαζί» σε ένα διαχρονικό ταξίδι

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οποιος παρακολουθήσει την παράσταση σίγουρα θα συναντήσει τον συνθέτη στο πιο υψηλό σημείο της δημιουργικότητάς του η οποία ξεκινάει από την διαχρονική μουσική του σύνθεση και καταλήγει σε αυτοσχέδια υποκριτική και σκηνική παρουσία.

Μέχρι τα τέλη  Ιανουαρίου έχετε την ευκαιρία να δείτε μια παράσταση που ενσωματώνει από αρχαικά μουσικά πρότυπα  και κρουστά μέχρι και δυτικότροπα μοτίβα μέσα από το πιάνο αρμόνιο που χρησιμοποιεί ο συνθέτης.Επιπλέον στον καμβά της παράστασης προσθέστε μία πολύ καλή υποκριτική απόδοση ενός κομματιού του ιταλού συγγραφέα Ντάριο Φο  ο  οποίος δίνει  την δική του σκωπτική εκδοχή στον «Γάμο της Κανά»

Η επιλογή των συνεργατών εξαιρετική ιδιαίτερα των πέντε νέων παιδιών μελών του συγκροτήματος των «Σπείρα Σπείρα» με φωνές από λυρικές μέχρι ελαφριές.Πολύ ιδιαίτερη η παρουσία του Χάρη Φλέουρα ο οποίος αποδίδει και τον Ντάριο Φο.

Νέοι αλλά πολύ ώριμοι και οι υπόλοιποι μουσικοί συνεργάτες  της παράστασης δίνοντας ποιοτικά ηχοχρώματα μέσα από το τσέλο,κιθάρα,μπουζούκι και πιάνο.

Μετά από 2 ½ ώρες παράστασης,χωρίς διάλειμμα,θα φύγετε γεμάτος από ερεθίσματα που είναι πολύ δύσκολο να βρείτε στην σύγχρονη μουσική σκηνή της πόλης.

Τέλος στα πολύ θετικά καταγράφουμε το πολύ προσιτό εισιτήριο των 10 ευρώ μέσω προκράτησης (Τηλ 2103418550)

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT