Η Αντέλ εκθρόνισε την Μπιγιονσέ στα Βραβεία Grammy

Η Αντέλ εκθρόνισε την Μπιγιονσέ στα Βραβεία Grammy

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελετή απονομής των Βραβείων Grammy, η Αντέλ κερδίσε τα τρία κορυφαία βραβεία, για το άλμπουμ, την ηχογράφηση και το τραγούδι της χρονιάς, επικρατώντας αιφνιδιαστικά έναντι της Μπεγιονσέ. Η Αντέλ κέρδισε και τα πέντε βραβεία για τα οποία ήταν υποψήφια, μεταξύ των οποίων για το άλμπουμ της «25» αλλά και για το τραγούδι της «Hello».

Η Αντέλ εκθρόνισε την Μπιγιονσέ στα Βραβεία Grammy-1

Από την πλευρά της, η Μπιγιονσέ, που ήταν υποψήφια σε εννέα κατηγορίες για το άλμπουμ της «Lemonade» έφυγε από την τελετή με δύο μόλις δύο βραβεία.

Η Αντέλ εκθρόνισε την Μπιγιονσέ στα Βραβεία Grammy-2

Στην τελετή μεταξύ άλλων τιμήθηκαν και καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή την χρονιά που μας πέρασε, όπως ο Ντέιβιντ Μπάουι που ήταν υποψήφιος για τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Blackstar», που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν πεθάνει και απέσπασε βραβεία και στις 4 κατηγορίες στις οποίες είχε προταθεί, ενώ νέοι καλλιτέχνες τραγούδησαν τραγούδια των Τζορτζ Μάικλ και Πρινς αποτίοντας φόρο τιμής στην προσφορά τους στο μουσικό στερέωμα.

Η Αντέλ εκθρόνισε την Μπιγιονσέ στα Βραβεία Grammy-3

Από την τελετή δεν έλειψαν και τα πολιτικά μηνύματα, καθώς επί της σκηνής προβλήθηκε σε μια τεράστια οθόνη προβολής κείμενο από το αμερικανικό Σύνταγμα, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και επευφημίες, ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια της ποπ Κέιτι Πέρι τραγούδησε φορώντας ένα περιβραχιόνιο στο οποίο αναγραφόταν η λέξη «Επιμονή».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT