Ίαν ΜακΚέλεν: Μια από τις τελευταίες του επιθυμίες είναι να συμμετάσχει σε μιούζικαλ

Ίαν ΜακΚέλεν: Μια από τις τελευταίες του επιθυμίες είναι να συμμετάσχει σε μιούζικαλ

Έχει υποδυθεί τον μάγο, τον «κακό» και δύο φορές τον Άμλετ (με διαφορά 50 χρόνων), αλλά τώρα ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν δηλώνει ότι είναι έτοιμος για ακόμα μια πρόκληση: να πρωταγωνιστήσει σε θεατρικό μιούζικαλ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έχει υποδυθεί τον μάγο, τον «κακό» και δύο φορές τον Άμλετ (με διαφορά 50 χρόνων), αλλά τώρα ο Σερ Ίαν ΜακΚέλεν δηλώνει ότι είναι έτοιμος για ακόμα μια πρόκληση: να πρωταγωνιστήσει σε θεατρικό μιούζικαλ.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Radio 4, ο 82χρονος θρύλος του βρετανικού θεάτρου που βρίσκεται σε στάδιο προώθησης του νέου του θεατρικού με τίτλο «Whodunnit» (Unrehearsed) στο οποίο ενσαρκώνει έναν ντετέκτιβ, είπε ότι δεν έχει πολλά να αποδείξει πια, αλλά η συμμετοχή σε μιούζικαλ παραγωγή είναι «ένα από τα λίγα πεδία που έχουν μείνει».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να τραγουδήσει, ο ηθοποιός απάντησε: «Μπορώ να τραγουδήσω σωστά (τονικά) αλλά δεν είμαι κανονικός τραγουδιστής», συμπληρώνοντας αστειευόμενος: «Είμαι διαθέσιμος αλλά ανίκανος». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν αισθάνομαι ότι έχω πολλά να αποδείξω πλέον στην καριέρα μου οπότε γιατί να μην ασχοληθώ με όσα απολαμβάνω όπως την ερμηνεία μπροστά σε κοινό και την ψυχαγωγία του;».   

Πέραν του μιούζικαλ, η άλλη επιθυμία του ΜακΚέλεν και η οποία πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί, ήταν να παίξει τον ρόλο του ντετέκτιβ. Στο έργο που θα παρουσιαστεί στη σκηνή, θα συμμετάσχουν οι Έμμα Τόμσον και Τζίλιαν Άντερσον. Το κοινό δεν γνωρίζει ποιος είναι ο ντετέκτιβ στην ιστορία και το μαθαίνει παρά μόνο στο τέλος της παράστασης όποτε και εκείνος ή εκείνη αποκαλύπτεται.

Με πληροφορίες από το Deadline

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT