Τηλεοπτικές Προτάσεις

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Empire», μέρος β΄

Πρεμιέρα απόψε για το β΄ μέρος του «Empire», στο Fox (21.50, Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, WIND Vission). Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα σειρά ξεκινά τον τελευταίο κύκλο της, ως μία από τις δημοφιλέστερες στην τηλεοπτική ιστορία. Ο Λάσιους (Tέρενς Χάουαρντ) είναι πλέον φυγάς και καταζητείται από το FBI. Η Κούκι (Ταράτζι Π. Χένσον) διευρύνει τις δραστηριότητες με καθημερινό talk show και πολιτιστικό κέντρο. Επικεφαλής της «Empire» είναι ο Αντρέ (Τράι Μπάιερς) και καλείται να αντιμετωπίσει όσους θέλουν να εισχωρήσουν στην εταιρεία.

Ναζί γένους θηλυκού

Οι «Γυναίκες του Γ΄ Ράιχ» έρχονται απόψε στο Viasat History (22.00, Nova). Στο πλαίσιο του αφιερώματος «Αγνωστες ιστορίες του Γ΄ Ράιχ» μεταδίδεται το γαλλικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής 2018, με το οποίο ανατρέπεται η τρέχουσα αντίληψη για τον ρόλο των γυναικών στη ναζιστική Γερμανία. Αρχικά, οι Γερμανίδες θεωρήθηκαν παθητικές μάρτυρες των εγκλημάτων του ναζιστικού καθεστώτος, ωστόσο διαδραμάτισαν έναν σημαντικό, ενεργητικό ρόλο, τον οποίο το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει παραθέτοντας ντοκουμέντα και μαρτυρίες.

Δράση στη Σανταλού

Η ταινία «Τελική μάχη» (1994), με τον Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ, μεταδίδεται απόψε από τον ΣΚΑΪ (23.15). Η χώρα Σανταλού σπαράσσεται από εμφύλιο πόλεμο. Ο ψυχοπαθής δικτάτορας Μπίσουν αρνείται να σταματήσει τις εχθροπραξίες, κρατάει μάλιστα αιχμαλώτους τους οποίους απειλεί να εκτελέσει άμεσα. Μια διεθνής στρατιωτική ομάδα με αρχηγό τον συνταγματάρχη Γουίλιαμ Γκλι αναλαμβάνει να μεταφέρει στον δικτάτορα τα λύτρα που ζητεί, ώστε να απελευθερώσει τους αιχμαλώτους. Ομως η υπόθεση γίνεται προσωπική (Κ12).

Ασυνήθιστος ασθενής

Το φιλμ «Εκτη αίσθηση» (1999), με τον Μπρους Γουίλις, είχε προταθεί για έξι Οσκαρ –μεταξύ των οποίων καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου– και μεταδίδεται απόψε από τον Alpha (22.45). Ο παιδοψυχολόγος Μάλκομ Κρόου έρχεται αντιμέτωπος με έναν αρκετά ασυνήθιστο ασθενή, τον εξάχρονο Κόουλ Σίαρ, που ισχυρίζεται ότι βλέπει πνεύματα νεκρών. Ο μικρός δεν μπορεί να ελέγξει τις ψυχικές δυνάμεις του και ο Μάλκομ Κρόου είναι ο μοναδικός άνθρωπος τον οποίο εμπιστεύεται για να μοιραστεί το μυστικό του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT