«Peaky Blinders»: Καλούν τους θαυμαστές για συμμετοχή σε διαγωνισμό ενόψει της νέας σεζόν

«Peaky Blinders»: Καλούν τους θαυμαστές για συμμετοχή σε διαγωνισμό ενόψει της νέας σεζόν

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της έκτης και τελευταίας σεζόν, οι «Peaky Blinders» δημιούργησαν έναν νέο διαγωνισμό στο Instagram για τους θαυμαστές ενόψει των νέων επεισοδίων. 

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία της έκτης και τελευταίας σεζόν, οι «Peaky Blinders» δημιούργησαν έναν νέο διαδικτυακό διαγωνισμό για τους θαυμαστές ενόψει των νέων επεισοδίων. 

Η δραματική/γκανγστερική σειρά του BBC που γρήγορα αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο, επανέρχεται για μια τελευταία φορά στην τηλεόραση και τώρα οι θαυμαστές έχουν την ευκαιρία να εκτελέσουν μια σειρά από «εντολές» που δίνει η διάσημη συμμορία από τα Δυτικά Μίντλαντς εδώ και λίγες ημέρες. 

Στο τέλος Ιανουαρίου, το προφίλ της σειράς στο Instagram ανέφερε μέσα από ανάρτηση: «Τον επόμενο μήνα θα σας δοθεί μια σειρά από εντολές που πρέπει να εκτελέσετε, καθεμία πιο απαιτητική από την προηγούμενη. Αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά θα ανταμειφθείτε πολύ για τις προσπάθειές σας. Θα λαμβάνετε τις εντολές σας εδώ (μέσα από τα Instagram stories). Μόλις ολοκληρώσετε την καθεμία από αυτές, επιστρέψτε για να ξεκλειδώσετε την ανταμοιβή σας».

Κι ενώ ο έκτος κύκλος επεισοδίων θα είναι ο τελευταίος που θα δούμε τον Κίλιαν Μέρφι (Τόμας Σέλμπι) και τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της σειράς μαζί, η ιστορία πρόκειται να συνεχιστεί στη μεγάλη οθόνη με τα γεγονότα να διαδραματίζονται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και τη μεταπολεμική περίοδο. 

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Empire, ο δημιουργός της σειράς Στίβεν Νάιτ αποκάλυψε ότι επέστρεφε στα αρχικά του σχέδια να τελειώσει την ιστορία την αυγή του πολέμου, λέγοντας: «Η Βρετανία ήταν πάντα μεταξύ των πολέμων – πώς το μάθημα από έναν πόλεμο δεν μαθεύτηκε και επαναλήφθηκε».

Η σειρά διαδραματίζεται στην κομητεία των Δυτικών Μίντλαντς του Ηνωμένου Βασιλείου, όπου η συμμορία των Peaky Blinders προσπαθεί να επιβάλει την επιρροή της στην περιοχή μέσω της δράσης των μελών της. Ο Κίλιαν Μέρφι υποδύεται τον αρχηγό, Τόμας Σέλμπι, ο Πολ Άντερσον τον Άρθρουρ Σέλμπι και στον ρόλο του νεότερου της οικογένειας Φιν Σέλμπι εμφανίζεται ο Χάρι Κίρτον. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης ο Τομ Χάρντι και η Άνια Τέιλορ Τζόι.

Μια από τις μεγάλες και σημαντικές απώλειες της σειράς είναι η Έλεν Μακρόρι που υποδυόταν τη θεία Πόλι. Η ηθοποιός πέθανε τον Απρίλιο του 2021 μετά από μάχη με τον καρκίνο ενώ δεν γνωρίζουμε τη μοίρα του χαρακτήρα της στα νέα επεισόδια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Esquire, ο Κίλιαν Μέρφι μίλησε για την επιρροή της απουσίας της από τα γυρίσματα. «Ήταν μια πολύ αγαπημένη φίλη, η “καρδιά” της σειράς, οπότε αισθανθήκαμε πολύ περίεργα χωρίς εκείνη στο πλατό. Το πιο δύσκολο πράγμα να κατανοήσεις είναι ότι αν δεν υπήρχε η Covid-19, θα είχαμε μια τελείως διαφορετική εκδοχή της σειράς με την Έλεν μέσα». 

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το Esquire 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT