Τζούλια Ρόμπερτς, Σον Πεν συμπρωταγωνιστές σε νέα σειρά με θέμα το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ

Τζούλια Ρόμπερτς, Σον Πεν συμπρωταγωνιστές σε νέα σειρά με θέμα το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Σον Πεν συναντιούνται στη μικρή οθόνη όπου συμπρωταγωνιστούν στην επερχόμενη μίνι σειρά του αμερικανικού καλωδιακού δικτύου Starz, «Gaslit» με θέμα το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τζούλια Ρόμπερτς και ο Σον Πεν συναντιούνται στη μικρή οθόνη όπου συμπρωταγωνιστούν στην επερχόμενη μίνι σειρά του αμερικανικού καλωδιακού δικτύου Starz, «Gaslit».

Κεντρικό θέμα του πολιτικού θρίλερ είναι το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ και οι πολλές, ανείπωτες ιστορίες γύρω από αυτό συμπεριλαμβανομένων των υφισταμένων του Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον και των πληροφοριοδοτών που τελικά θα κατέστρεφαν ολόκληρη την επιχείρηση. Το πρώτο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, δείχνει τη Ρόμπερτς στο ρόλο της Μάρθα Μίτσελ από το Άρκανσο, τη σύζυγο του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Τζον Μίτσελ (που υποδύεται ο -αγνώριστος- Σον Πεν) η οποία κατήγγειλε δημόσια τον Νίξον για ανάμειξη στο Γουότεργκεϊτ. 

Η ιστορία παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Μίτσελ της οποίας η αποφασιστικότητα να αποκαλύψη τη συνομωσία του Γουότεργκεϊτ, θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του συζύγου της. Οι κατηγορίες ότι είναι «παρανοϊκή» ή «γυναίκα κάποιας ηλικίας», την κάνουν να θέλει να προχωρήσει σε αυτό που έχει βάλει ως στόχο. 

«Στο “Gaslit” δεν έχουμε μόνο την ευκαρία να πούμε μια σπουδαία ανείπωτη ιστορία για τον ιστορικό ρόλο της Μάρθα Μίτσελ που εμπλέκεται στο Γουότεργκεϊτ, αλλά είμαστε και πολλοί τυχεροί που έχουμε ένα ονειρεμένο καστ συμπεριλαμβανομένων των Τζούλια και Σον. Επίσης έχουμε την καλύτερη δημιουργική ομάδα και τους καλύτερους συνεργάτες σε αυτό το πρότζεκτ», ανέφερε η πρόεδρος προγράμματος του Starz Κριστίνα Ντέιβις. Ο δημιουργός της σειράς Ρόμπι Πίκερινγκ είπε ότι: «αυτή είναι η ιστορία του Γουότεργκεϊτ που δεν έχετε ξανακούσει. 

Το «Gaslit» θα κάνει πρεμιέρα στο Starz στις 24 Απριλίου. 

Με πληροφορίες από το Indiewire 

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT