Peaky Blinders: Ο δημιουργός αποκαλύπτει ότι μετά την ταινία, ετοιμάζει spinoffs

Peaky Blinders: Ο δημιουργός αποκαλύπτει ότι μετά την ταινία, ετοιμάζει spinoffs

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής σειράς «Peaky Blinders» έχει ξεκινήσει και οι θαυμαστές περιμένουν για να μάθουν τι επιφυλάσσουν τα τελευταία επεισόδια

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για την έκτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς βρετανικής σειράς «Peaky Blinders» έχει ξεκινήσει και οι θαυμαστές περιμένουν για να μάθουν τι επιφυλάσσουν τα τελευταία επεισόδια. 

Ο Τόμας Σέλμπι (Κίλιαν Μέρφι) προσπαθεί να συνέλθει από την απόλυτη ήττα που υπέστη στο τέλος της πέμπτης σεζόν. Όσο για τη συνέχεια της ιστορίας, οι συζητήσεις αλλά και οι θεωρίες θαυμαστών είναι πολλές. 

Για αρκετό χρονικό διάστημα, ο δημιουργός της δραματικής/γκανγκστερικής σειράς Στίβεν Νάιτ μιλούσε δημόσια για το γεγονός ότι μετά την έκτη σεζόν, θα κυκλοφορήσει και ταινία. Τον Δεκέμβριο του 2021, ο Νάιτ έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φιλμ. «Το ονομάζω την αρχή του τέλους. Θα ολοκληρώσουμε τη σειρά και θα γυρίσουμε την ταινία μέσα σε 18 μήνες ή και λίγο περισσότερο». 

Αλλά ακόμα και η ταινία, δεν αποτελεί το τέλος της ιστορίας, σύμφωνα με τον Νάιτ. «Μετά από την κυκλοφορία της, ανάλογα με τη δομή του φιλμ, θα ετοιμάσουμε μερικά spinoffs που θα είναι κομμάτι του ίδιου σύμπαντος», ανέφερε ο Νάιτ. 

Ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των spinoffs, αλλά μοιάζουν σαν να είναι η αρχή ενός μεγαλύτερου σύμπαντος των Peaky Blinders. 

Η έκτη και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στο BBC One την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμη και στο Netflix. Σύμφωνα με τον δημιουργό, διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Το ολιγόλεπτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο αποκαλύπτει έναν «σκοτεινό» έκτο κύκλο με το μεγαλύτερο μέρος του καστ να επιστρέφει αλλά και τη συμμετοχή ηθοποιών που εμφανίζονται ως γκεστ, όπως η Ανια Τέιλορ-Τζόι και ο Τομ Χάρντι. Η βασική ομάδα ηθοποιών όπως οι Πολ Άντερσον, Φιν Κόουλ, Σόφι Ράντλ και ο Κίλιαν Μέρφι θα είναι εκεί πλην της Έλεν Μακρόρι που υποδύθηκε τη θεία Πόλι. Η ηθοποιός πέθανε τον Απρίλιο του 2021 μετά από μάχη με τον καρκίνο. 

Με πληροφορίες από το Entertainment Weekly 

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT