Arthur: Μεγάλη συγκίνηση για τη σειρά που ολοκληρώθηκε μετά από 25 χρόνια

Arthur: Μεγάλη συγκίνηση για τη σειρά που ολοκληρώθηκε μετά από 25 χρόνια

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Arthur» ολοκληρώθηκε με έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών να συντονίζεται στο δίκτυο PBS για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «All Grown Up»

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εικοσιπέντε χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων «Arthur» ολοκληρώθηκε με έναν μεγάλο αριθμό θαυμαστών να συντονίζεται στο αμερικανικό δίκτυο PBS για να παρακολουθήσουν το τελευταίο επεισόδιο με τίτλο «All Grown Up». 

Η μακροβιότερη παιδική εκπομπή με πρωταγωνιστή τον ανθρωπόμορφο χαρακτήρα καρτούν Άρθουρ, ήταν διαθέσιμη σε 80 χώρες. Το τελευταίο επεισόδιο συγκίνησε τους τηλεθεατές, καθώς πολλοί από αυτούς μεγάλωσαν με τη σειρά και έχουν όμορφες αναμνήσεις. Οι περισσότεροι είναι μεγάλοι σε ηλικία και βιώνουν τις πραγματικές ευθύνες που αντιμετωπίζουν τώρα οι χαρακτήρες του Έλγουντ Σίτι. 

Αυτό που έκανε το επεισόδιο ακόμα πιο ξεχωριστό ήταν το γεγονός ότι ο πρώτος ηθοποιός που έδωσε τη φωνή του στον Άρθουρ, Μάικλ Γιάρμους, επέστρεψε για να δανείσει τη φωνή του στον ενήλικο Άρθουρ. Ο βιβλιοθηκάριος που έδωσε στον Άρθουρ το εκπαιδευτικό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο τον βοηθά να γίνει συγγραφέας γραφικών μυθιστορημάτων, ήταν η φωνή του δημιουργού των βιβλίων «Arthur», Μαρκ Μπράουν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα συγκινητικά tweets άρχισαν να πολλαπλασιάζονται με το hashtag «#Arthur25» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με προσωπικές ιστορίες που συνδέονται με τον «Arthur» απ’ όλο τον κόσμο.

«Σήμερα είναι τα 26α γενέθλιά μου και μέχρι σήμερα το “Arthur” είναι το αγαπημένο μου καρτούν. Έκανα δύο φορές πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Arthur και αισθάνθηκα ότι πρέπει να κάνω ένα ακόμη, μία τελευταία φορά, καθώς ήρθε το τέλος της σειράς», γράφει ένα από τα τουίτς. 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα βασίζεται στη σειρά βιβλίων «Arthur Adventure» σε σενάριο και εικονογράφηση του Μαρκ Μπράουν. Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 1996. Κατά τη διάρκεια των 25 κύκλων μεταδόθηκαν 253 επεισόδια διάρκειας 30 λεπτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

⇒ Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT