Netflix: Έρχεται το πρίκουελ του «The Crown»;

Η εταιρεία παραγωγής Left Bank η οποία έφερε στη μικρή οθόνη τους Γουίνσδορ, βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με τη διάσημη πλατφόρμα streaming για τη δημιουργία ενός πρίκουελ που θα καταγράφει τις ζωές των προγόνων της βασίλισσας από το 1901 μέχρι το 1947

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βρισκόμαστε ακόμα μήνες μακριά από την κυκλοφορία του προτελευταίου κύκλου της δημοφιλούς και βραβευμένης σειράς του Netflix «Το Στέμμα» («The Crown»), όμως ο δημιουργός Πίτερ Μόργκαν ήδη ετοιμάζει ένα spinoff. 

Την Παρασκευή, ο ιστότοπος Variety επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία παραγωγής Left Bank η οποία έφερε στη μικρή οθόνη τους Γουίνσδορ, βρίσκεται σε πρώιμες συζητήσεις με τη διάσημη πλατφόρμα streaming για τη δημιουργία ενός πρίκουελ που θα καταγράφει τις ζωές των προγόνων της βασίλισσας από το 1901 μέχρι το 1947. Ωστόσο, το πρίκουελ δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, ούτε βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης. 

Σύμφωνα με το Variety, η ιστορία του πρίκουελ θα ξεκινούσε με τον θάνατο της βασίλισσας Βικτώρια το 1901 και θα έφτανε μέχρι τα γεγονότα των πρώτων επεισοδίων του πρώτου κύκλου, δηλαδή τον γάμο της βασίλισσας Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο, το 1947. 

Η χρονική περίοδος την οποία θα καλύψει το πρίκουελ εφόσον προχωρήσει είναι η κυριαρχία τεσσάρων βασιλιάδων σε 50 χρόνια: του Εδουάρδου Ζ’ (1901-10), του Γεωργίου Ε’ (1910-36), του Εδουάρδου Η’ (1936) και του Γεωργίου ΣΤ’ (1936-52).

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει τέσσερις σεζόν του «The Crown» στην πλατφόρμα. Η σειρά έχει κέρδισε πέρυσι 11 βραβεία Emmys, συμπεριλαμβανομένων της Καλύτερης Δραματικής Σειράς, δύο βραβεία Emmys το 2020, πέντε το 2018 και τρία το 2017. 

Η πέμπτη σεζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix τον Νοέμβριο, με νέο καστ ηθοποιών που θα υποδυθούν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η Ιμέλντα Στόντον θα ενσαρκώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο Τζόναθαν Πράις τον πρίγκιπα Φίλιππο, η Λέσλι Μάνβιλ την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, ο Ντόμινικ Γουέστ τον πρίγκιπα Κάρολο, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Ολίβια Γουίλιαμς την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς και ο Τζόνι Λι Μίλερ, τον πρωθυπουργό Τζον Μέιτζορ. 

Τα γυρίσματα της έκτης και τελευταίας σεζόν θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο του 2022.

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT