Ο Λάρι Ντέιβιντ επιβεβαιώνει τη 12η σεζόν του “Curb Your Enthusiasm”

Ο Λάρι Ντέιβιντ επιβεβαιώνει τη 12η σεζόν του “Curb Your Enthusiasm”

Μετά την ολοκλήρωση της 11ης σεζόν τον περασμένο Δεκέμβριο, ο δημιουργός της αγαπημένης κωμωδίας του HBO έχει ήδη στα σκαριά τον επόμενο κύκλο της σειράς

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μαζί με τον Τζέρι Σάινφελντ, οφείλεται για μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, μιας και το “Seinfeld” έδωσε στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 το στίγμα για το είδος του sitcom, πάνω στο οποίο πάτησαν πολυάριθμες σειρές, μεταξύ των οποίων και τα εξαιρετικά επιτυχημένα «Φιλαράκια». 

Αφού, λοιπόν, ο Λάρι Ντέιβιντ έκανε «ένα show για το τίποτα» όπως αυτοπροσδιοριζόταν το “Seinfeld”, αποφάσισε να κάνει ένα show…για τον εαυτό του. Έτσι, δύο χρόνια αφού η σειρά που τον έκανε γνωστό έριξε αυλαία, ο Λάρι Ντέιβιντ σύστησε στο κοινό το 2000 το “Curb Your Enthusiasm”, μια σειρά που ούτε λίγο ούτε πολύ αφηγείται μια μυθοπλαστική εκδοχή της ζωής του δημιουργού της.

Με την 11η σεζόν της σειράς να ολοκληρώθηκε μόλις πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβριο, τώρα ο Λάρι Ντέιβιντ επιβεβαιώνει πως η σειρά του ΗΒΟ ανανεώνεται για μία ακόμα σεζόν. Τα νέα για τον 12ο κύκλο της σειράς ήρθαν σε τηλεοπτική εμφάνιση του Λάρι Ντέιβιντ, όταν ρωτήθηκε αν πρόκειται να κάνει κάτι ακόμα σχετικά κι εκείνος απάντησε καταφατικά. 

Στην τελευταία σεζόν της σειράς, ο Λάρι Ντέιβιντ βασανίστηκε από το γεγονός ότι o φράχτης της πισίνας του δεν είχε το απαιτούμενο ύψος κι έτσι ένας διαρρήκτης πνίγηκε σε αυτή. Αυτό τον ανάγκασε να προσλάβει την κόρη του νεκρού διαρρήκτη και ηθοποιό Μαρία Σοφία για το νέο του show “Young Larry”. Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής ξεκίνησε να βγαίνει με τη σύμβουλο Ίρμα Κοστρόσκι (που υποδείεται η Τρέισι Ούλμαν).

Οι επόμενες περιπέτειες του Λάρι Ντέιβιντ αναμένονται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Με πληροφορίες από το Deadline.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT