Την Ζοζεφίν Μπέικερ θα υποδυθεί η Τζανέλ Μονέ

Την Ζοζεφίν Μπέικερ θα υποδυθεί η Τζανέλ Μονέ

Σε τηλεοπτική σειρά της Α24 θα επικεντρώνεται τόσο στο έργο της ως τζαζ περφόρμερ όσο και στην κατασκοπευτική δράση της Γαλλίδας κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Αντίστασης

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια πολύπλευρη προσωπικότητα, αυτή της Ζοζεφίν Μπέικερ, πρόκειται να υποδυθεί στη μικρή οθόνη η μουσικός και ηθοποιός Τζανέλ Μονέ. 

Πιο συγκεκριμένα, η Μονέ θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα τηλεοπτική σειρά, την παραγωγή της οποίας θα αναλάβει η «μάστερ» εταιρεία του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά των τελευταίων χρόνων, Α24. 

Μπορεί η Ζοζεφίν Μπέικερ να έχει μείνει στην ιστορία ως μία σημαντική τζαζ περφόρμερ, παρ’ όλα αυτά, η Γαλλίδα δεν είχε κάνει μόνο αυτό. Έτσι, το «De La Resistance», όπως θα λέγεται η τηλεοπτική σειρά, θα αφηγηθεί τόσο την καλλιτεχνική πλευρά της Μπέικερ, όσο και τη δράση της ως κατάσκοπος των Συμμάχων κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Αντίστασης. 

Η Τζένιφερ Γέιλ θα είναι η δημιουργός και showrunner του «De La Resistance».

Από ό,τι φαίνεται, το look που επέλεξε η Τζανέλ Μονέ για το φετινό Met Gala λειτούργησε συγχρόνως ως «προοικονομία» αυτής της είδησης, μιας και θύμιζε αρκετά αντίστοιχα looks της Ζοζεφίν Μπέικερ.

Με πληροφορίες από το Pitchfork.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT