Έρχεται η τηλεοπτική συνέχεια του «Scrubs»; Τι απαντούν οι συντελεστές

Έρχεται η τηλεοπτική συνέχεια του «Scrubs»; Τι απαντούν οι συντελεστές

Σε πάνελ κατά τη διάρκεια του αμερικανικού τηλεοπτικού φεστιβάλ ATX TV, οι ηθοποιοί και συντελεστές της αμερικανικής ιατρικής κωμικής σειράς «Scrubs» (2001-2010) αποκάλυψαν ότι θα επιθυμούσαν μια επανένωση στην οθόνη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τέλος ενός πάνελ, κατά τη διάρκεια του ετήσιου φεστιβάλ τηλεόρασης ATX TV που βρίσκεται αυτές τις μέρες σε εξέλιξη στο Ώστιν του Τέξας, οι ηθοποιοί και συντελεστές της αμερικανικής ιατρικής κωμικής σειράς «Scrubs» (2001-2010) αποκάλυψαν ότι θα επιθυμούσαν μια επανένωση στην οθόνη. 

Μέλος του κοινού που παρακολουθούσε τη συζήτηση των συντελεστών του «Scrubs», ρώτησε με τι θα πίστευαν οι ηθοποιοί πως θα ασχολούνταν οι χαρακτήρες τους στο σήμερα. «Με ρωτάτε να γράψω το ριμέικ μπροστά σας», παρενέβη ο δημιουργός της σειράς Μπιλ Λόρενς. 

Στη συνέχεια, το βασικό καστ – Ζακ Μπραφ, Ντόναλντ Φεζόν, Σάρα Τσαλκ, Τζον Κ. ΜακΓκίνλεϊ, Τζούντι Ρέγιες, Νιλ Φλιν και Λόρενς – μοιράστηκαν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της δημοφιλούς κωμωδίας των δικτύων NBC/ABC. 

Οι ηθοποιοί και ο δημιουργός έχουν κρατήσει επαφή από τότε που τελείωσε η σειρά – μάλιστα οι Μπραφ και Φεζόν παρουσίασαν ένα σχετικό podcast με το όνομα «Fake Doctors, Real Friends» οπότε η κουβέντα πήγε αναπόφευκτα σε μια πιθανή επανένωση ή ένα σίκουελ.  

«Θα το κάνουμε, το γνωρίζετε. Αν έχεις ποτέ την αφορμή να δουλέψεις με ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί, τότε κάντο», είπε ο Λόρενς χωρίς να επιβεβαιώσει την επιστροφή των χαρακτήρων με τη μορφή σειράς ή ταινίας. 

Ωστόσο, με όλους να έχουν πολύ ενεργές καριέρες, είναι απίθανη μια 10η σεζόν του «Scrubs». «Όλοι επιθυμούμε να δουλέψουμε ξανά μαζί, αλλά δεν θα ήταν μια ολόκληρη σεζόν. Ίσως μια ταινία, κάτι που θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μέσα σε δύο μήνες», είπε ο Φεζόν. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT