Το «Only Murders in the Building» επιστρέφει για τρίτη σεζόν

Το «Only Murders in the Building» επιστρέφει για τρίτη σεζόν

Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 28 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα του κύκλου κυκλοφορούν μεμονωμένα, σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη στο Hulu

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δημοφιλής κωμική σειρά της streaming πλατφόρμας Hulu «Only Murders in the Building» ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. 

Η δεύτερη σεζόν έκανε πρεμιέρα με δύο επεισόδια στις 28 Ιουνίου. Τα υπόλοιπα του κύκλου κυκλοφορούν μεμονωμένα, σε εβδομαδιαία βάση κάθε Τρίτη στο Hulu. 

«Το “Only Murders in the Building” είναι ένα πραγματικό στολίδι για εμάς», δήλωσε ο Κρεγκ Έργουιτς, πρόεδρος της Hulu Originals και ABC Entertainment. «Η απήχησή του σε πολλές γενεές, το χιούμορ, η “καρδιά” στην ιστορία και η πρωτότυπη προσέγγιση είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα και απόδειξη της δουλειάς των Νταν, Τζον, Στιβ, Μάρτι και Σελίνα. Είμαστε όλοι ευγνώμονες που συνεχίζουμε να λέμε τις ιστορίες των Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ στους θεατές που μας δείχνουν συνέχεια ότι λαχταρούν περισσότερα από αυτή την ιστορία». 

Η υπόθεση της σειράς έχει ως εξής: Τρεις άγνωστοι -μεταξύ τους- άνθρωποι έχουν το ίδιο ενδιαφέρον όσον αφορά τις υποθέσεις αληθινού εγκλήματος μέχρι που ξαφνικά εμπλέκονται σε μια τέτοια κατάσταση.  

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι Στιβ Μάρτιν, Μάρτιν Σορτ και Σελίνα Γκόμεζ. Άλλοι συμμετέχοντες στη δεύτερη σεζόν είναι οι Κάρα Ντελεβίν, Σίρλεϊ Μακλέιν, Έιμι Σούμερ κ.α. 

Στη δεύτερη σεζόν, προκύπτουν τρεις επιπλοκές – οι τρεις τους εμπλέκονται σε μια δολοφονία, αποτελούν θέμα συζήτησης ενός podcast και πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα σωρό Νεοϋορκέζους γείτονες που πιστεύουν ότι οι Τσαρλς, Όλιβερ και Μέιμπελ διέπραξαν φόνο.  

Η σειρά δημιουργήθηκε από τους Μάρτιν και Τζον Χόφμαν. Και οι δύο είναι παράλληλα παραγωγοί μαζί με τους Σορτ, Γκόμεζ, Νταν Φόγκελμαν και Τζες Ροσένθαλ. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT