Στο τρέιλερ του «The Patient», ο Στιβ Καρέλ γίνεται ψυχαναλυτής

Στο τρέιλερ του «The Patient», ο Στιβ Καρέλ γίνεται ψυχαναλυτής

Και πρέπει να αντιμετωπίσει έναν αναλυόμενό του και κατά συρροή δολοφόνο, στην νέα σειρά θρίλερ των FX και Hulu

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον έχουμε συνδέσει απόλυτα με κωμικούς ρόλους και δη αυτόν του Μάικλ Σκοτ στο αμερικανικό «The Office», αλλά, τώρα ο Στιβ Καρέλ επιστρέφει με κάτι εκ διαμέτρου αντίθετο. 

Στο «The Patient», μια νέα μίνι σειρά του FX που θα γίνει διαθέσιμη για streaming στις 30 Αυγούστου αποκλειστικά από το Hulu, ο ηθοποιός αναλαμβάνει έναν δραματικό ρόλο, αυτόν ενός ψυχαναλυτή που, ανάμεσα στους αναλυόμενούς του, βρίσκεται και ένας κατά συρροή δολοφόνος, που υποδύεται ο Ντόναλ Γκλίσον. 

«Η επιτυχημένη θεραπεία απαιτεί ένα ασφαλές περιβάλλον», ακούμε τον χαρακτήρα του Καρέλ να λέει στο τρέιλερ του «The Patient» που κυκλοφόρησε και προϊδεάζει πως αυτό που πρόκειται να δούμε είναι ένα τεταμένο θρίλερ, στο οποίο ο κίνδυνος ελοχεύει κάθε στιγμή. «Θυμώνω. Με τέτοια πράγματα δεν βοηθάς τους ανθρώπους;», λέει ο χαρακτήρας του Γκλίσον που βλέπουμε να κρατά όμηρο τον ψυχαναλυτή του. 

Στην παραγωγή της σειράς βρίσκουμε τους Τζόελ Φιλντς και Τζο Γουάισμπεργκ από την σειρά «The Americans», ενώ, στην σειρά, πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές θα δούμε και τους Λίντα Έμοντ, Άλαν Γκρίερ, Λόρα Νιέμι και Άντριου Λιντς. 

Βλέπετε το τρέιλερ του «The Patient» παρακάτω:

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT