Baby Yoda, πόσο μοιάζεις στα «Gremlins»;

Η απάντηση για τον σκηνοθέτη των «Gremlins» είναι «Πολύ», μιας και υποστηρίζει πως ο ήρωας από το «Mandalorian» δεν είναι παρά μια στυγνή αντιγραφή των πλασμάτων της ταινίας του 1984

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του ‘80, τα «Gremlins», τα μικρά δηλαδή τερατάκια από την ομώνυμη ταινία του 1984 αποτελούν γνώριμες και αγαπημένες -αν δεν τις φοβόντουσαν- φιγούρες των παιδικών τους χρόνων.

Οι φαν του «Star Wars» σύμπαντος, κι όχι μόνο, πάλι, αγάπησαν πριν λίγα χρόνια με την σειρά τους ένα μικρό πλασματάκι, το Baby Yoda, που έκλεψε την παράσταση στην σειρά «The Mandalorian». 

Πάντως, ο σκηνοθέτης του «Gremlins», Τζο Ντάντε, δεν φαίνεται να συμμερίζεται τον ενθουσιασμό για το Baby Yoda. Το αντιθετο, μάλιστα, μιας και, πρόσφατα υποστήριξε στην San Francisco Chronicle πως το Baby Yoda δεν είναι παρά μια κόπια των Gremlins. 

Ο σκηνοθέτης είπε για την ακρίβεια: «Πιστεύω πως η μακροβιότητα της ταινίας έχει να κάνει πολύ με τον χαρακτήρα του Γκίζμο που είναι πραγματικά σαν μωρό. Το οποίο με φέρνει φυσικά στο ζήτημα του Baby Yoda, που είναι εντελώς κλεμμένο και είναι εντελώς κόπια αυτού. Ξεδιάντροπα, θα έλεγα». 

Το «Baby Yoda», το όνομα του οποίου είναι Γκρόκου, το είδαμε για πρώτη φορά στο πιλοτικό επεισόδιο του «The Mandalorian» το 2019, στο οποίο συνέχισε να εμφανίζεται για τις δύο σεζόν της σειράς της Disney και της Lucasfilms. 

Αναμένεται να δούμε και τρίτο κύκλο της σειράς, αν κι ακόμη, δεν έχει γίνει γνωστό πότε. 

Τα «Gremlins», με την σειρά τους, ετοιμάζονται να επιστρέψουν το ερχόμενο φθινόπωρο μέσα από την συχνότητα του HBO Max και την σειρά «Gremlins: Secrets of the Mogwai», στην οποία αναμιγνύεται και ο Τζο Ντάντε. 

Με πληροφορίες απο το Variety. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT