Μεγαλώνει το cast της τηλεοπτικής σειράς «Dune» – Ποιοι οι συμμετέχοντες

Μεγαλώνει το cast της τηλεοπτικής σειράς «Dune» – Ποιοι οι συμμετέχοντες

Πρόκειται ουσιαστικά για πρίκουελ με την ιστορία να ακολουθεί τις αδερφές Χαρκόννεν και να διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα της ταίνίας του Ντενί Βιλνέβ από το 2021

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τηλεοπτική μεταφορά του «Dune» με τίτλο «Dune: The Sisterhood» αποκάλυψε ακόμα πέντε χαρακτήρες και τους ηθοποιούς που θα τους υποδυθούν. 

Η επερχόμενη σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα των Μπράιαν Χέρμπερτ και Κέβιν Τζ. Άντερσον με τίτλο «Sisterhood of Dune» και θα προβληθεί στην πλατφόρμα HBO Max. Πρόκειται ουσιαστικά για πρίκουελ με την ιστορία να ακολουθεί τις αδερφές Χαρκόννεν και να διαδραματίζεται 10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα της ταίνίας του Ντενί Βιλνέβ από το 2021. 

Στους πρωταγωνιστούς ρόλους θα συναντήσουμε τις Έμιλι Γουάτσον (Βάλια Χαρκόννεν) και Σίρλεϊ Χέντερσον (Τούλα Χαρκόννεν). Όπως αναφέρει η επίσημη περιγραφή, «οι αδελφές Χαρκόνεν πολεμούν δυνάμεις που απειλούν το μέλλον της ανθρωπότητας και ιδρύουν τη θρυλική αίρεση γνωστή ως Bene Gesserit».  

Στον κόσμο του «Dune», οι Bene Gesserit είναι μια ομάδα γυναικών με μοναδικές ικανότητες να επηρεάζουν τα γεγονότα που συμβαίνουν σε αυτό το σύμπαν. Το «Dune» αποκαλύπτει ότι η μητέρα του Πολ Ατρείδης, Τζέσικα, ανήκει σε αυτή την ομάδα και προσπάθησε να εκπαιδεύσει τον γιο της να αποκτήσει προληπτικές ικανότητες. Η σειρά θα εστιάσει στην προέλευση των Bene Gesserit.

Εκτός όμως από τις δύο πρωταγωνίστριες, οι συντελεστές επέλεξαν άλλους πέντε ηθοποιούς σε ρόλους – κλειδιά για τη σειρά. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Deadline, ανακοινώθηκαν οι Σάρα – Σόφι Μπούσνινα, Σάλομ Μπρουν – Φράνκλιν, Φαοιλίν Κάνινχαμ, Αοίφ Χιντς και Κλόε Λέα. Η Μπούσινα θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Ινέζ, κληρονόμο του θρόνο «Χρυσό Λεοντάρι» ενώ η Μπρουν – Φράνκλιν, τη Μικαέλα που ανήκει στους Φρέμεν. Οι Κάνινχαμ, Χιντς και Λέα θα υποδυθούν την Τζεν, Εμελίν και Λίλα αντίστοιχα. 

Ωστόσο, πιθανόν η κυκλοφορία της σειράς να αργήσει και να προηγηθεί αυτή της δεύτερης ταινίας «Dune» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη, στις 3 Νοεμβρίου του 2023. 

Με πληροφορίες από το Screenrant, το Deadline 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT