«Succession»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν – Πότε κάνει πρεμιέρα

«Succession»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν – Πότε κάνει πρεμιέρα

Η πολυβραβευμένη σειρά του HBO επιστρέφει με τον νέο κύκλο επεισοδίων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Succession», η πολυβραβευμένη σειρά του Τζέσι Άρμστρονγκ, επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν την άνοιξη του 2023. Μάλιστα, το HBO, κυκλοφόρησε ένα teaser διάρκειας 55 δευτερολέπτων σχετικά με το τι έρχεται στον νέο κύκλο επεισοδίων. 

Μετά από έναν μονόλογο του Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ), ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκεται να πάει πουθενά, παρακολουθούμε τα παιδιά του: την Σιβόν (Σάρα Σνουκ), τον Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγκ) και τον Ρόμαν (Κιέραν Κάλκιν) πιο δυναμικούς από ποτέ στην απόφασή τους να σταματήσουν την πώληση της εταιρείας Waystar Royco στον οραματιστή Λούκας Μάτσον. 

Στην τέταρτη σεζόν, η διαδικασία πώλησης του ομίλου πολυμέσων Waystar Royco στον στον Μάτσον, κινείται πιο γρήγορα. Η προοπτική αυτής της πώλησης προκαλεί άγχος και οικογενειακό διχασμό μεταξύ των Ρόι καθώς περιμένουν να δουν πώς θα μοιάζει η ζωή τους όταν η συμφωνία ολοκληρωθεί.

Φυσικά, θα ακολουθήσει ένας αγώνας εξουσίας ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας των οποίων η δύναμη στην πολιτική και τον πολιτισμό περιορίζεται αρκετά. 

Με πληροφορίες από το Deadline 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT