«The Sandman»: Η σειρά επιστρέφει με περισσότερα επεισόδια

«The Sandman»: Η σειρά επιστρέφει με περισσότερα επεισόδια

Ο αριθμός των επεισοδίων και οι λεπτομέρειες γύρω από την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο χρόνος δεν τελείωσε για τη σειρά φαντασίας «The Sandman» με το Netflix να αποφασίζει την κυκλοφορία περισσότερων επεισοδίων. Η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε την είδηση το απόγευμα της Τετάρτης. 

Ωστόσο, δεν πρόκειται ακριβώς για δεύτερη σεζόν αλλά «μια συνέχεια στο σύμπαν του “The Sandman” η οποία θα παρουσιαστεί στα επόμενα επεισόδια».

Ο αριθμός των επεισοδίων και οι λεπτομέρειες γύρω από την πλοκή δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. 

«Εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν και αγάπησαν το “The Sandman” στο Netflix: από τους λάτρεις του ομότιτλου βιβλίου του Νιλ Γκέιμαν μέχρι εκείνους που με περιέργεια είδαν το πρώτο επεισόδιο και στη συνέχεια έπαθαν εμμονή με τον Άρχοντα των Ονείρων, την οικογένειά του και τις ιστορίες», είπε ο Γκέιμαν σε ανακοίνωσή του. «Υπάρχουν μερικές εκπληκτικές ιστορίες που περιμένουν τον Μορφέα και τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Και ο Λούσιφερ περιμένει την επιστροφή του Μορφέα στην κόλαση…». 

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Τομ Στάριτζ στο ρόλο του Θεού των Ονείρων, έγινε αμέσως επιτυχία όταν έκανε πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Αυγούστου, παραμένοντας στη λίστα με τις 10 καλύτερες σειρές της πλατφόρμας παγκοσμίως για επτά εβδομάδες, εκθρονίζοντας το «Stranger Things» από την κορυφή της λίστας της αμερικανικής εταιρείας μέτρησης τηλεθέασης Nielsen. Στις 19 Αυγούστου, η πλατφόρμα πρόσθεσε ένα επιπλέον επεισόδιο που οι θαυμαστές δεν περίμεναν με αποτέλεσμα να αυξηθεί η δημοτικότητα της σειράς. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT