Netflix: «Monster» και «The Watcher» επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Netflix: «Monster» και «The Watcher» επιστρέφουν με νέα επεισόδια

Η δημοφιλής streaming πλατφόρμα ανανέωσε τις δύο αγαπημένες σειρές για επόμενες σεζόν

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Netflix ανανέωσε τη δημοφιλή true crime σειρά «Monster» για δύο επιπλέον σεζόν. Εκτός όμως από αυτή, «πράσινο φως» για δεύτερο κύκλο επεισοδίων πήρε και η σειρά «The Watcher» που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 13 Οκτωβρίου. 

Και τα δύο, αποτελούν πρότζεκτ των Ράιαν Μέρφι και Ίαν Μπρέναν. 

Η πρώτη σεζόν του «Monster» με τίτλο «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story» και η ιστορία ακολουθούσε τη ζωή και τα εγκλήματα του δημοφιλούς κατά συρροή δολοφόνου από το Μιλγουόκι. Οι δύο καινούργιοι κύκλοι επεισοδίων θα εστιάσουν σε «άλλες φιγούρες – “τέρατα” που είχαν αντίκτυπο στην κοινωνία», σύμφωνα με το Netflix.

Το «Monster» γνώρισε τεράστια επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή της λίστας των Netflix και Nielsen όσον αφορά την τηλεθέαση. Επιπλέον, πρόκειται για την πρώτη σειρά στη λίστα της Nielsen για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Σύμφωνα με το Netflix, πρόκειται για τη δεύτερη πιο δημοφιλή αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία της streaming υπηρεσίας. 

Το «Watcher» είναι εν μέρει βασισμένο σε αληθινή ιστορία η οποία ακολουθεί μια οικογένεια που μετακομίζει στο «σπίτι των ονείρων» της μέχρι που λαμβάνει μυστηριώδη γράμματα από κάποιον που αποκαλεί τον εαυτό του ως «Ο Παρατηρητής» («The Watcher»). 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT