Ο Κρις Ροκ γίνεται ο πρώτος κωμικός που θα κάνει live streaming στο Netflix

Ο Κρις Ροκ γίνεται ο πρώτος κωμικός που θα κάνει live streaming στο Netflix

Υπομονή μέχρι τις αρχές του 2023

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί χρήστες και υπηρεσίες να είναι εξοικειωμένοι με το live streaming -κι αν δεν ήταν, έγιναν την περίοδο της πανδημίας- πάντως, το Netflix και κολοσσός του streaming δεν είχε προάγει τη λογική του ζωντανου streaming ως τώρα στο πρόγραμμά της. 

Αυτό, όμως, έρχεται να αλλάξει, μιας και ο Κρις Ροκ αναμένεται να γράψει ιστορία ως ο πρώτος κωμικός που θα κάνει live streaming στην πλατφόρμα του Netflix. 

Δεν έχουν γίνει γνωστές όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο πρότζεκτ, πάντως, πρόκειται για ένα comedy special που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2023. 

Ο αντιπρόεδρος για τα stand up και τα κωμικά προγράμματα του Netflix Ρόμπι Προ δήλωσε: «Ο Κρις Ροκ είναι μια από τις πιο εμβληματικές και σημαντικές φωνές της γενιάς μας. Είμαστε συγκινημένοι που ολόκληρος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να ζήσει ένα ζωντανό κωμικό event του Κρις Ροκ και να γίνει μέρος της ιστορίας του Netflix. Θα είναι μία αξέχαστη στιγμή και μας τιμάει τόσο που ο Κρις το κάνει αυτό». 

Ο Κρις Ροκ έχει ξανασυνεργαστεί με το Netflix για το «Tamborine» του 2018 αλλά και το φετινό φεστιβάλ κωμωδίας «Netflix Is A Joke» στο οποίο εμφανίστηκε στο πλάι του Ντέιβ Σαπέλ. 

Το επερχόμενο stand up θα είναι συνολικά το έβδομο comedy special του Κρις Ροκ. 

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT