Ζόι Κράβιτς για το «Big Little Lies»: Δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, η σειρά έχει ολοκληρωθεί

Ζόι Κράβιτς για το «Big Little Lies»: Δεν θα επιστρέψει για τρίτη σεζόν, η σειρά έχει ολοκληρωθεί

Η ηθοποιός και μέλος του καστ της δημοφιλούς σειράς δήλωσε ότι δεν θα υπάρξει συνέχεια στην ιστορία μετά τον θάνατο του σκηνοθέτη Ζαν-Μαρκ Βαλέ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις τον περασμένο μήνα, η Λόρα Ντερν μιλούσε για την ελπίδα που ακόμα έχει όσον αφορά μια τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς του HBO «Big Little Lies», δηλώνοντας «ας συνεχίσουμε να το ζητάμε, ίσως πραγματοποιηθεί».  

Όμως ένα άλλο μέλος του καστ, η Ζόι Κράβιτς είπε ότι η σειρά έχει ολοκληρωθεί μετά τον θάνατο του σκηνοθέτη και διευθυντή παραγωγής Ζαν-Μαρκ Βαλέ, το 2021. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, η Κράβιτς είπε: «Δεν νομίζω ότι η σειρά θα επιστρέψει για τρίτο κύκλο επεισοδίων. Συζητήσαμε εκτενώς τη συνέχεια της ιστορίας. Δυστυχώς, ο εκπληκτικός σκηνοθέτης μας Ζαν-Μαρκ Βαλέ πέθανε την περασμένη χρονιά. Είναι θλιβερό. Δεν μπορώ να φανταστώ τα γυρίσματα χωρίς αυτόν. Ήταν πραγματικά διορατικός όσον αφορά τη συγκεκριμένη σειρά. Δυστυχώς, (το Big Little Lies) έχει τελειώσει». 

Ο Βαλέ, του οποίου η φιλμογραφία περιλάμβανε ταινίες όπως οι «Dallas Buyers Club» και «Wild», πέθανε μετά από έμφραγμα που υπέστη στην Πόλη του Κεμπέκ στον Καναδά. Ο κινηματογραφιστής ήταν μόλις 58 ετών. Σκηνοθέτησε και τα επτά επεισόδια της πρώτης σεζόν του «Big Little Lies» αλλά συμμετείχε στο δημιουργικό κομμάτι όταν η Άντρια Άρνολντ ανέλαβε τη σκηνοθεσία για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. 

Για τη δουλειά του στο «Big Little Lies», ο Βαλέ τιμήθηκε με βραβείο Emmy. Το χρονικό διάστημα μεταξύ της κυκλοφορίας των δύο σεζόν, ο Βαλέ παρέμεινε στο HBO για να σκηνοθετήσει τη μίνι σειρά «Sharp Objects» με πρωταγωνίστρια την Έιμι Άνταμς. 

«Ο Ζαν-Μαρκ Βαλέ ήταν ένας σπουδαίος και αφοσιωμένος δημιουργός, ένα μεγάλο ταλέντο που σε κάθε σκηνή παρουσίαζε μια “συναισθηματική αλήθεια”. Ήταν επίσης πολύ στοργικός και αφιέρωνε πολύ χρόνο πλάι σε κάθε ηθοποιό που σκηνοθετούσε», ανέφερε το HBO σε ανακοίνωσή του λίγο μετά τον θάνατο του σκηνοθέτη. 

Με πληροφορίες από το GQ, το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT