«Better Call Saul»: Ο Μπομπ Όντενκερκ δεν ήθελε να σταματήσει η σειρά μετά το έμφραγμα που υπέστη

«Better Call Saul»: Ο Μπομπ Όντενκερκ δεν ήθελε να σταματήσει η σειρά μετά το έμφραγμα που υπέστη

«Θα σταματούσαν τη σειρά αν δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν θα προσπαθούσαν να γυρίσουν τη συνέχεια της ιστορίας, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί το «Better Call Saul», η δημοφιλής σειρά του αμερικανικού δικτύου AMC που είναι διαθέσιμη και στην ταινιοθήκη του Netflix, ολοκληρώθηκε τον περασμένο Αύγουστο. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε, οι συντελεστές έπρεπε να αντιμετωπίσουν το σοβαρό πρόβλημα υγείας του πρωταγωνιστή Μπομπ Όντενκερκ. Ο ηθοποιός υπέστη έμφραγμα και το μέλλον της σειράς έμοιαζε αβέβαιο. 

Σε ένα βίντεο που δείχνει πλάνα από τα γυρίσματα και την προετοιμασία των ηθοποιών και βρίσκεται στον Blu-ray δίσκο της έκτης σεζόν, ο Όντενκερκ που υποδύθηκε τον Τζίμι ΜακΓκιλ/Σολ Γκούντμαν, αποκαλύπτει ότι επιθυμούσε συνέχεια της ιστορίας. «Ακόμα κι αν δεν μπορούσα να κάνω γυρίσματα μετά το έμφραγμα. Ήταν μια πολύ τρομακτική μέρα για όλους. Κατέρρευσα», είπε για το περιστατικό στο πλατό τον Ιούλιο του 2021. 

Και συμπλήρωσε: «Θα σταματούσαν τη σειρά αν δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν θα προσπαθούσαν να γυρίσουν τη συνέχεια της ιστορίας, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι άσχημα. Αν αυτό συνέβαινε, θα μου άρεσε να υποδυόταν άλλος ηθοποιός τον Σολ. Να πει απλά την ιστορία που έγραψαν οι σεναριογράφοι». 

Στις αρχές της χρονιάς, ο Όντενκερκ μίλησε για το πως η κατάσταση της υγείας του άλλαξε την προσέγγισή του στην υποκριτική. «Όταν ξεπέρασα αυτή την περιπέτεια, είχα περιέργως διαφορετική ενέργεια όσον αφορά την καθημερινότητά μου, ένιωθα σαν να ξαναγεννήθηκα», δήλωνε στον ιστότοπο NPR. «Ήταν πιο εύκολο για μένα να ζήσω τη στιγμή, κάτι που είναι η δουλειά σου ως ηθοποιός. Πρόκειται για ένα περίεργο παιχνίδι μυαλού που παίζεις, να αφήνεσαι στη στιγμή αλλά παράλληλα να σκέφτεσαι όσα θα έρθουν στη συνέχεια». 

Ο δημιουργός της σειράς Πίτερ Γκουλντ παρατήρησε διαφορές στην ερμηνεία του Όντενκερκ, στο δρόμο για το φινάλε της σειράς. «Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή, επειδή δεν ήμουν στο πλατό όταν αρρώστησε ο Μπομπ ούτε αλλά όταν επέστρεψε. Όλοι αναρωτηθήκαμε πώς θα μοιάζει η σειρά. Αποδείχθηκε σπουδαία». 

Με πληροφορίες από το IndieWire, το NPR 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT