Η Μέριλ Στριπ στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building»

Η Μέριλ Στριπ στην τρίτη σεζόν του «Only Murders in the Building»

Το βίντεο που δημοσίευσε η Σελίνα Γκόμεζ στο Instagram που αποκάλυψε τη συμμετοχή της Στριπ στον νέο κύκλο επεισοδίων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η παρέα της δημοφιλούς και βραβευμένης σειράς της πλατφόρμας Hulu «Only Murders in the Building» μεγαλώνει. Στο καστ προστέθηκε και η Μέριλ Στριπ, η οποία θα συμμετάσχει στην επερχόμενη τρίτη σεζόν. 

Η είδηση έγινε πρώτα γνωστή μέσα από ανάρτηση της πρωταγωνίστριας και παραγωγού της σειράς Σελίνα Γκόμεζ, στον λογαριασμό της στο Instagram. Στο βίντεο που δημοσίευσε, η ίδια κάθεται σε καναπέ μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Στιβ Μάρτιν και Μάρτιν Σορτ. Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν οι Τζάκι Χόφμαν και Πολ Ραντ. 

«Η παρέα επέστρεψε», λέει η Γκόμεζ. «Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη;», απάντησε ο Ραντ και σε εκείνο το σημείο η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε πίσω από τον καναπέ όπου κάθονταν οι Γκόμεζ, Σορτ και Μάρτιν. Στη συνέχεια η – τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ – ηθοποιός προσέφερε ένα μαξιλάρι στον Μάρτιν και τον ρώτησε αστειευόμενη αν χρειάζεται κάτι άλλο. 

Τον περασμένο μήνα, η Γκόμεζ πρόσθεσε την Στριπ στην κορυφή της λίστας με τους ηθοποιούς που θα ήθελε να προστεθούν στη σειρά. Τώρα λοιπόν, η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα. 

Το βίντεο αποτελεί και την επιστροφή της τραγουδίστριας/ηθοποιού στο Instagram, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας. 

Η τελευταία φορά που παρακολουθήσαμε την Στριπ σε τηλεοπτικό πρότζεκτ ήταν στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς σειράς του HBO, «Big Little Lies». Μάλιστα για την ερμηνεία της, κέρδισε υποψηφιότητα Emmy. 

Με πληροφορίες από το CNN

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT