Ο Τζον Κλιζ επιστρέφει στο «Fawlty Towers», 40 χρόνια μετά

Ο Τζον Κλιζ επιστρέφει στο «Fawlty Towers», 40 χρόνια μετά

Και μάλιστα, στα νέα επεισόδια της θρυλικής βρετανικής σειράς θα έχει στο πλάι του την κόρη του, Καμίλα Κλιζ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ο πιο θρυλικός ξενοδόχος της βρετανικής τηλεόρασης ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ο Τζον Κλιζ, που θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του «Fawlty Towers» (περίπου, δηλαδή), 40 χρόνια και βάλε μετά την τελευταία φορά. 

Ο κωμικός, λοιπόν, θα βάλει ξανά μπρος την τηλεοπτική σειρά που είδαμε το 1975 και το 1979 στο BBC2. Μάλιστα, αυτή τη φορά θα έχει στο πλάι του και την κόρη του, Καμίλα Κλιζ. 

Η ανακοίνωση ήρθε από την Castle Rock Entertainment, μετά τη σχετική συμφωνία της εταιρείας με τον Τζον Κλιζ. 

Στα νέα επεισόδια του sitcom, ο πάλαι ποτέ «Monty Python» θα ενσαρκώσει τον Μπάζιλ Τάουερς, που αυτή τη φορά αντιμετωπίζει με κυνισμό τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όσο βλέπουμε πώς αναπτύσσεται η σχέση του με μια κόρη… που ανακάλυψε πρόσφατα. Επίσης, ο Μπαζίλ Τάουερς δεν θα βρίσκεται πια πίσω από τη ρεσεψιόν ξενοδοχείου, αλλά θα ανοίξει μαζί με την κόρη του μία μπουτίκ.  

Στο νέο reboot της κλασικής σειράς θα αναλάβουν χρέη παραγωγών ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρομπ Ράινερ και η σύζυγός του Μισέλ Ράινερ, καθώς και ο Μάθιου Τζορτζ και Ντέρικ Ρόσι. 

Ανυπομονούμε. Άλλωστε, το 2019 η σειρά ανακηρύχθηκε από τηλεοπτικούς εξπέρ στο περιοδικό Radio Times «το καλύτερο βρετανικό sitcom όλων των εποχών». 

Με πληροφορίες από το BBC.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT