Η Σάρα Σνουκ στεναχωριέται με το τέλος του «Succession» – Γιατί παραλίγο να μην πάρει τον ρόλο

Η Σάρα Σνουκ στεναχωριέται με το τέλος του «Succession» – Γιατί παραλίγο να μην πάρει τον ρόλο

«Κανένας από εμάς δεν ήταν απαραίτητα έτοιμος για το φινάλε της ιστορίας, επειδή αγαπιόμαστε όλοι πολύ»

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάποιον άλλο ηθοποιό στον ρόλο της Σιβόν (Σιβ) Ρόι στη βραβευμένη σειρά του HBO «Succession», πέρα από τη Σάρα Σνουκ.

Ωστόσο, μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα του τέταρτου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν ήταν σίγουρη αν ήθελε να συμμετάσχει στη σειρά όταν διάβασε το σενάριο. «Διάβασα τον πιλότο και είπα: “Θέλω να το παρακολουθήσω, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να γίνω μέρος του καστ”», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Los Angeles Times.

Η ίδια ανέφερε ότι φοβόταν να υποδυθεί έναν χαρακτήρα σε μια σειρά για την οποία, αρχικά, αισθάνθηκε ότι επρόκειτο για «μια ομάδα λευκών ανδρών στον κόσμο των επιχειρήσεων». Αναρωτήθηκε, λοιπόν, αν ήθελε να έχει έναν υποστηρικτικό ρόλο σε μια ιστορία που «δεν επικεντρώνεται καθόλου σ’ εμένα».

Τελικά συμφώνησε να συμμετάσχει στη σειρά, που έκανε πρεμιέρα το 2018, και μέσα από την οποία γνώρισε την επιτυχία. Το «Succession» κέρδισε βραβείο Χρυσής Σφαίρας το 2022, ενώ νωρίτερα απέσπασε δύο υποψηφιότητες Emmy.

Η ιστορία ακολουθεί τον Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ), έναν δισεκατομμυριούχο στην κορυφή του οικογενειακού ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco και τα ενήλικα παιδιά του, καθώς προσπαθούν να γίνουν οι διάδοχοι του πατέρα τους και της δυναστείας.

Στο καστ συμμετέχουν και οι Τζέρεμι Στρονγκ, Κιέραν Κάλκιν, Μάθιου ΜακΦέιντεν, Αλαν Ρακ.

Τον Φεβρουάριο, ο δημιουργός της σειράς Τζέσι Αρμστρονγκ είπε στην εφημερίδα The New Yorker ότι το επιτυχημένο τηλεοπτικό πρότζεκτ θα τελειώσει μετά την τέταρτη σεζόν. Η Σνουκ σχολίασε αυτή την είδηση λέγοντας ότι στεναχωρήθηκε πολύ όταν έμαθε τα νέα, κατά τη διάρκεια πρόβας τον Ιανουάριο.

«Κανένας από εμάς δεν ήταν απαραίτητα έτοιμος για το φινάλε της ιστορίας, επειδή αγαπιόμαστε όλοι πολύ», είπε, προσθέτοντας ότι κατανοεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή ολοκλήρωσης του πρότζεκτ. «Είναι έξυπνη κίνηση το να μην αφήνεις κάτι να εξελιχθεί σε παρωδία του εαυτού του».

Το πρώτο επεισόδιο της τελευταίας σεζόν του «Succession» θα προβληθεί στο HBO την Κυριακή 26 Μαρτίου.

Στην Ελλάδα, θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7/4, στις 22:00, στη NOVA (Novacinema4).

Με πληροφορίες από τους Los Angeles Times 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT