«Ενα από τα σπουδαιότερα τηλεοπτικά επιτεύγματα» – Οι πρώτες κριτικές για την 4η σεζόν του «Succession»

«Ενα από τα σπουδαιότερα τηλεοπτικά επιτεύγματα» – Οι πρώτες κριτικές για την 4η σεζόν του «Succession»

Με την εταιρεία να «ξεγλυστρά» από τα χέρια τους, οι Κένταλ, Σιβ και Ρόμαν Ρόι πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα εναντίον του πατέρα τους, Λόγκαν, σε μια μάχη εξουσίας

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «Succession», η πολυβραβευμένη σειρά του HBO, επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την τέταρτη και τελευταία σεζόν. Ο νέος κύκλος θα ξεκινήσει στο αμερικανικό δίκτυο στις 26 Μαρτίου, ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα οι κριτικοί που παρακολούθησαν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια κάνουν λόγο για «ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της τηλεόρασης». 

Η ιστορία συνεχίζεται από τα γεγονότα του φινάλε της τρίτης σεζόν όπου ο Τομ Βάμπσγκανς (Μάθιου Μακφέιντεν) ενημέρωσε τον Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ) για το σχέδιο των παιδιών του να αποτρέψουν τη συγχώνευση του οικογενειακού ομίλου μέσων ενημέρωσης Waystar Royco με την GoJo. 

Με την εταιρεία να «ξεγλυστρά» από τα χέρια τους, οι Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγκ), Σιβ (Σάρα Σνουκ) και Ρόμαν Ρόι (Κιέραν Κάλκιν) πρέπει να συνεχίσουν τον αγώνα εναντίον του πατέρα τους, Λόγκαν, σε μια μάχη εξουσίας. 

«Δυνατές ερμηνείες από τα παιδιά της οικογένειας Ρόι που προσφέρουν ένα εντυπωσιακό masterclass συναισθημάτων. Συναισθήματα που συνυπήρχαν με αυτό της απόγνωσης για αποδοχή από τον πατριάρχη. Οι επιδόσεις όλων είναι εξαιρετικές: από τον σκηνοθέτη Μαρκ Μάιλοντ μέχρι τον μουσικό συνθέτη Νίκολας Μπρίτελ», αναφέρει ο ιστότοπος IGN.

Σε μια κριτική που συνοδεύεται από πέντε αστεράκια, το περιοδικό Empire γράφει: «Το σαγόνι “θα πέσει” στο πάτωμα μόλις παρακολουθήσετε την τελευταία σεζόν. Αν η φόρμουλα των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων διατηρηθεί, τότε η σειρά σίγουρα θα πρέπει να συμπεριληφθεί ανάμεσα στα καλύτερα τηλεοπτικά επιτεύγματα». 

Θετική κριτική γράφει και ο ιστότοπος Entertainment Weekly: «Ο σεναριογράφος Τζέσι Αρμστρονγκ παίρνει μερικά εντυπωσιακά ρίσκα χωρίς να θυσιάζει τη δυναμική των χαρακτήρων που την καθιστούν τόσο ικανοποιητική». 

Στην Ελλάδα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Succession» θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 7/4, στις 22:00, στη NOVA (Novacinema4).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT