Το «You» επιστρέφει με την 5η και τελευταία σεζόν

Το «You» επιστρέφει με την 5η και τελευταία σεζόν

Λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της πέμπτης σεζόν, θα ανακοινωθούν αργότερα σύμφωνα με το Netflix

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη για μια τελευταία φορά. 

Την Παρασκευή, το Netflix ανακοίνωσε ότι το «You», η σειρά – θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Πεν Μπάτζλεϊ στον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Τζο – ανανεώθηκε για την πέμπτη και τελευταία σεζόν. 

Ωστόσο, στον πέμπτο κύκλο επεισοδίων, οι συντελεστές αλλάζουν με τους παραγωγούς Μάικλ Φόλεϊ και Τζάστιν Λο να αντικαθιστούν τη Σέρα Γκαμπλ, η οποία ανέπτυξε αρχικά τη σειρά μαζί με τον Γκρεγκ Μπερλάντι και παρέμεινε στο πρότζεκτ για τις πρώτες τέσσερις σεζόν. 

«Καθώς κάνω ένα βήμα πίσω για να εστιάσω σε νέα πρότζεκτ, είμαι ευγνώμων που συνεργάστηκα με τους Γκρεγκ Μπερλάντι, Κάρολαϊν Κέπνες και τους συναδέρφους στο στούντιο της Warner Bros και το Netflix», ανέφερε η Γκαμπλ σε ανακοίνωσή της. «Ηταν τιμή μου να δημιουργήσω τη σειρά μαζί με τους σεναριογράφους, τους παραγωγούς, τους σκηνοθέτες, τους ηθοποιούς. Αισθάνομαι τυχερή που συνεργάστηκα με έναν καλλιτέχνη τόσο χαρισματικό και ευγενικό όσο ο Πεν Μπάτζλεϊ. Είμαι υπερήφανη γι’αυτό που καταφέραμε και αισθάνομαι προνομιούχα που παραδίδω τη σκυτάλη. Είμαι ενθουσιασμένη που θα παρακολουθώ και θα στηρίζω την ομάδα του “You” καθώς θα ολοκληρώνουν την ιστορία του Τζο». 

Η σειρά, που αρχικά προβλήθηκε στο δίκτυο Lifetime και στη συνέχεια εντάχθηκε στην ταινιοθήκη του Netflix, γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως. 

Μαζί με την ανακοίνωση για την τελευταία σεζόν, το Netflix προϊδέασε το κοινό για τη μοίρα του Τζο, με την ερώτηση: «Θα φτάσει επιτέλους ο Τζο Γκόλντμπεργκ στην Ημέρα της Κρίσης;». 

Λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή της πέμπτης σεζόν, θα ανακοινωθούν αργότερα σύμφωνα με το Netflix. Ομως, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ίσως η ιστορία επιστρέψει από εκεί που ξεκίνησε: στο σπίτι του Τζο. Σε συνέντευξή της τον Ιανουάριο στον ιστότοπο Variety, η Γκαμπλ είπε: «Θα μας άρεσε να επιστρέψουμε στη Νέα Υόρκη για το τέλος της ιστορίας». 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT