«Succession»: Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων στην Ελλάδα

«Succession»: Πρεμιέρα για τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων στην Ελλάδα

Η σειρά - φαινόμενο εστιάζει στο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο και επικεφαλής του ομίλου Μέσων Ενημέρωσης Waystar Royco, Λόγκαν Ρόι και τα παιδιά του Κένταλ, Σιβόν, Ρόμαν που διεκδικούν τη διαδοχή της οικογενειακής δυναστείας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια Ρόι επέστρεψε στη μικρή οθόνη, για το φινάλε της ιστορίας της. Το «Succession», η δημοφιλής και πολυβραβευμένη τηλεοπτική σειρά του αμερικανικού δικτύου HBO, επανήλθε με τον τέταρτο κύκλο επεισοδίων ο οποίος κάνει απόψε πρεμιέρα στην Ελλάδα (Novacinema4).

Η σειρά – φαινόμενο εστιάζει στο παιχνίδι εξουσίας ανάμεσα στον δισεκατομμυριούχο και επικεφαλής του ομίλου Μέσων Ενημέρωσης Waystar Royco Λόγκαν Ρόι (Μπράιαν Κοξ) και τα παιδιά του Κένταλ (Τζέρεμι Στρονγκ), Σιβόν (Σαρα Σνουκ), Ρόμαν (Κίραν Κάλκιν) τα οποία προσπαθούν να γίνουν οι διάδοχοι της οικογενειακής δυναστείας. 

Η υπόθεση του πρώτου επεισοδίου της νέας σεζόν έχει ως εξής: «Την ώρα που ο Κένταλ, η Σιβ και ο Ρόμαν βελτιστοποιούν την παρουσίασή τους για πιθανούς επενδυτές στο Λος Άντζελες, ένα τηλεφώνημα από Τομ στρέφει την προσοχή τους σε μία από πιο περιζήτητες εταιρείες του πατέρα τους».

Τον Φεβρουάριο του 2023, ο δημιουργός της σειράς Τζέσι Αρμστρονγκ δήλωσε στην εφημερίδα The New Yorker ότι το επιτυχημένο τηλεοπτικό πρότζεκτ θα τελειώσει μετά την τέταρτη σεζόν, απόφαση που – όπως ήταν αναμενόμενο – έφερε ανάμεικτα συναισθήματα στους ηθοποιούς και συντελεστές της σειράς. 

Το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Νίκολας Μπράουν, Μάθιου ΜακΦέιντεν, Αλαν Ρακ, Τζ. Σμιθ Κάμερον κ.α.

Από σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα, θα προβάλλεται στο Novacinema4, ο 4ος και τελευταίος κύκλος της επιτυχημένης σειράς Succession. 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT