Η Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story» – Το τηλεοπτικό ντεμπούτο στη σειρά του Ράιαν Μέρφι

Η Κιμ Καρντάσιαν στο «American Horror Story» – Το τηλεοπτικό ντεμπούτο στη σειρά του Ράιαν Μέρφι

Η ριάλιτι σταρ, επιχειρηματίας, podcaster και δημοφιλής προσωπικότητα της ποπ κουλτούρας υπέγραψε συμφωνία για να συμμετάσχει στην επερχόμενη, δωδέκατη σεζόν της σειράς του δικτύου FX, σε έναν ρόλο που έχει γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Κιμ Καρντάσιαν θα συμμετάσχει στη νέα σεζόν της επιτυχημένης σειράς ανθολογίας του Ράιαν Μέρφι, «American Horror Story». 

Η ριάλιτι σταρ, επιχειρηματίας, podcaster και δημοφιλής προσωπικότητα της ποπ κουλτούρας υπέγραψε συμφωνία για να συμμετάσχει στην επερχόμενη, δωδέκατη σεζόν της σειράς του δικτύου FX, σε έναν ρόλο που έχει γραφτεί αποκλειστικά για εκείνη. 

Η Καρντάσιαν θα συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό της Εμα Ρόμπερτς, η οποία είναι η βασική πρωταγωνίστρια του Ράιαν Μέρφι. 

«Η Κιμ είναι ανάμεσα στα πιο μεγάλα και σπουδαία τηλεοπτικά αστέρια στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένη που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του AHS», δήλωσε ο συνδημιουργός του πρότζεκτ Ράιαν Μέρφι στον ιστότοπο The Hollywood Reporter. «Η Εμα κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με αυτή τη δυναμική γυναίκα. Η Χέιλι Φάιφερ έχει γράψει έναν διασκεδαστικό, στυλάτο και τρομακτικό ρόλο ειδικά για την Κιμ. Κι αυτή η σεζόν είναι φιλόδοξη, δεν μοιάζει σε τίποτα με τις προηγούμενες». 

Οι Μέρφι και Καρντάσιαν είναι φίλοι. Μάλιστα, ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός και κινηματογραφιστής λέγεται ότι εντυπωσιάστηκε από το σκετς της Καρντάσιαν και την παρουσίαση στην εκπομπή Saturday Night Live. Τόσο, που άρχισαν να συζητούν το καλοκαίρι για τη δημιουργία ενός μοναδικού ρόλου που θα αποτελούσε το ντεμπούτο της σε σειρά με σενάριο. 

Οσον αφορά πληροφορίες σχετικά με τους ρόλους των Καρντάσιαν και Ρόμπερτς, αυτές δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, ωστόσο η Καρντάσιαν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που προϊδεάζει τους ακόλουθούς της. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT