«Lupin»: Επιστρέφει στο Netflix – Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

«Lupin»: Επιστρέφει στο Netflix – Πότε κάνει πρεμιέρα η τρίτη σεζόν

Η σειρά γνώρισε παγκόσμια επιτυχία καθώς, σύμφωνα με στοιχεία της streaming πλατφόρμας, το πρώτο μέρος παρακολούθησαν περισσότερα από 70 εκατομμύρια νοικοκυριά μόλις 28 μέρες από τη διαθεσιμότητα στην ταινιοθήκη

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λουπέν επιστρέφει στη μικρή οθόνη για τη συνέχεια της ιστορίας του. 

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του τρίτου κεφαλαίου της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Lupin» με πρωταγωνιστή τον Ομάρι Σι. Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα στις 3 Οκτωβρίου του 2023

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, επιστρέφει ο Λουί Λετεριέρ ο οποίος αναμένεται να σκηνοθετήσει και την επόμενη ταινία «Fast and Furious». Η τρίτη σεζόν έρχεται δύο χρόνια μετά την προβολή της δεύτερης, αλλά τα γυρίσματα ξεκίνησαν στη Γαλλική πρωτεύουσα τον Νοέμβριο του 2021. Ωστόσο, αυτά διακόπηκαν πέρυσι μόνο για μια ημέρα μετά από την εισβολή 20 ατόμων στο πλατό και τη ληστεία εξοπλισμού αξίας περίπου 300,000 ευρώ. 

Ο Σι υποδύεται τον Ασάν Ντιόπ, έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από τον πραγματικό ληστή Αρσέν Λουπέν. Στον τρίτο κύκλο επεισοδίων μεταξύ άλλων επιστρέφουν οι Λουντιβίν Σανιέ και Κλοτίλντ Εσμέ. 

Η σειρά γνώρισε παγκόσμια επιτυχία καθώς, σύμφωνα με στοιχεία της streaming πλατφόρμας, το πρώτο μέρος παρακολούθησαν περισσότερα από 70 εκατομμύρια νοικοκυριά μόλις 28 μέρες από τη διαθεσιμότητα στην ταινιοθήκη. Επιπλέον, το «Lupin» ήταν το πρώτο γαλλόφωνο πρόγραμμα που έφτασε στην πρώτη θέση της λίστας με τις προτιμήσεις των συνδρομητών, σε πολλές χώρες. Εκτός από πρωταγωνιστής, ο Σι ήταν και παραγωγός ορισμένων επεισοδίων της σειράς. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT