Τίτλοι τέλους για το «Reservation Dogs»

Μετά από τρεις κύκλους επεισοδίων, η σειρά ολοκληρώνεται

1' 55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της τελευταίας πενταετίας φτάνει στο τέλος της και μάλιστα πιο νωρίς από ότι οι θαυμαστές της περίμεναν. 

Το «Reservation Dogs», η επιτυχημένη σειρά των δικτύων FX/Hulu σχετικά με τέσσερις εφήβους που έχουν ρίζες στην ινδιάνικη φυλή και ζουν σε έναν καταυλισμό στην Οκλαχόμα, ολοκληρώνεται με την επερχόμενη τρίτη σεζόν. 

Την είδηση ανακοίνωσε ένας από τους δημιουργούς της σειράς, ο Στέρλιν Χάρτζο – ο δεύτερος είναι ο Τάϊκα Γουαϊτίτι, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση ολοκλήρωσης της σειράς ήταν δική του και «αποτέλεσε τη σωστή κίνηση, δημιουργικά». 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sterlin Harjo (@sterlinharjo)

«Γεια σας νέοι και παλαιότεροι πολεμηστές. Η επερχόμενη τρίτη σεζόν του “Reservation Dogs” θα είναι και η τελευταία. Αυτό που γράφω είναι μια δύσκολη πρόταση και μια ακόμα πιο δύσκολη απόφαση που παίρνω. Ωστόσο, όσον αφορά το δημιουργικό κομμάτι, είναι η σωστή απόφαση. Πάντα γνώριζα το τέλος της ιστορίας, απλά δεν ήξερα πότε αυτό θα έρθει. Την ώρα που συνεχίζαμε να δημιουργούμε ιστορίες και να γράφουμε σενάρια αυτή τη σεζόν, έγινε σαφές στους παραγωγούς, σε μένα και τον Τάικα ότι το τέλος της τρίτης σεζόν είναι το τέλειο φινάλε». 

Στη συνέχεια ο Χάρτζο ευχαρίστησε τα δίκτυα FX και Hulu για την στήριξη στη δημιουργία της σειράς καθώς και το καστ και το επιτελείο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως και να επέστρεφε σε αυτούς τους χαρακτήρες, στο μέλλον. Ο ίδιος μίλησε επίσης για τη σημασία του «Reservation Dogs» η οποία περιλαμβάνει μια ομάδα σεναριογράφων και σκηνοθετών ινδιάνικης καταγωγής. 

«Σχεδόν όλες οι τηλεοπτικές και κινηματογραφικές απεικονίσεις για τους ιθαγενείς είναι ανακριβείς. Και οι περισσότερες από αυτές δεν λένε την αλήθεια. Οπότε, ήταν δώρο η παρουσίαση μιας διαφορετικής οπτικής αυτών των ανθρώπων και της κουλτούρας μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι ήταν ένα όνειρο να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μια σειρά η οποία είναι εξολοκλήρου γραμμένη και σκηνοθετημένη από ιθαγενείς». 

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων έκανε πρεμιέρα το 2021 και ο δεύτερος την επόμενη χρονιά. Και οι δύο σεζόν απέσπασαν θετικές κριτικές, με επαίνους για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τις ερμηνείες του καστ. Η σειρά κέρδισε βραβείο Peabody καθώς και δύο υποψηφιότητες Independent Spirit Awards. 

Με πληροφορίες από το The Hollywood Reporter

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT