Τέλος της σειράς «The Idol», δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Τέλος της σειράς «The Idol», δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ολοκληρώθηκε στις 2 Ιουλίου μετά από πέντε επεισόδια, τα οποία αρχικά θα ήταν συνολικά έξι

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το «The Idol», η πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη τηλεοπτική σειρά των Σαμ Λέβινσον («Euphoria») και The Weeknd, δεν ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν. 

Το πρόγραμμα, με πρωταγωνιστές τους Λίλι-Ρόουζ Ντεπ και The Weeknd, ήταν μια από τις πιο προκλητικές πρωτότυπες σειρές του HBO. «Είμαστε ευχαριστημένοι από τη δυνατή απήχηση του κοινού. Μετά από πολλή σκέψη, το HBO, οι δημιουργοί και παραγωγοί της σειράς αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με μια δεύτερη σεζόν. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συντελεστές, τους ηθοποιούς και το συνεργείο για την υπέροχη δουλειά», δήλωσε εκπρόσωπος του HBO.

Ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ολοκληρώθηκε στις 2 Ιουλίου μετά από πέντε επεισόδια, τα οποία αρχικά θα ήταν συνολικά έξι. Η απόφαση ακύρωσης της σειράς ελήφθη μετά από έλλειψη σαφήνειας όσον αφορά το περιεχόμενο και τη δομή – τόσο για τους θεατές όσο και για το ίδιο το καστ. 

Σε συνέντευξη στον ιστότοπο Variety, ο σταρ Μόουζες Σάμνεϊ δήλωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο για συμμετοχή σε μια σειρά μικρού μήκους ενώ η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ντα’Βιν Τζόι Ράντολφ πίστευε ότι «η πρόθεση όλων ήταν να γυριστεί και δεύτερο σεζόν». Οταν κυκλοφόρησε η φήμη ακύρωσης της σειράς, το HBO δημοσίευσε στο Twitter ότι ακόμα δεν υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση.  

Η σειρά άρχισε να συζητιέται πριν ακόμα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο. Τον Απρίλιο του 2022, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Εϊμι Σέιμετζ από τη σκηνοθεσία και όταν ανέλαβε ο Λέβινσον, κάποια από τα επεισόδια γυρίστηκαν εκ νέου. Τον Μάρτιο του 2023, το περιοδικό Rolling Stone ανέφερε σε δημοσίευμα ότι το εργασιακό περιβάλλον ήταν τοξικό. Τότε ο The Weeknd απάντησε με την ανάρτηση μιας κομμένης σκηνής όπου ο χαρακτήρας του στη σειρά περιγράφει το κείμενο του Rolling Stone ως «άσχετο». 

Στο σύνολό του όμως, το «The Idol» δεν τα πήγε καλά σημειώνοντας χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Με πληροφορίες από το Variety 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT