Επιστρέφει το «Seinfeld»; Η απάντηση του δημιουργού που ενθουσίασε τους θαυμαστές

Επιστρέφει το «Seinfeld»; Η απάντηση του δημιουργού που ενθουσίασε τους θαυμαστές

Το φινάλε, που προβλήθηκε στις 14 Μαΐου του 1998, δίχασε το κοινό με πολλούς θαυμαστές να μην είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της ιστορίας

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Τζέρι Σέινφελντ άφησε να εννοηθεί ότι ίσως να υπάρξει επανένωση των ηθοποιών της πλέον κλασικής σειράς «Seinfeld», πάνω από 25 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στα τέλη της δεκαετίας του 1990. 

Το φινάλε, που προβλήθηκε στις 14 Μαΐου του 1998, δίχασε το κοινό με πολλούς θαυμαστές να μην είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της ιστορίας. Σε ερώτηση ενός από τους παρευρισκόμενους κατά τη διάρκεια της standup παράστασής του στη Βοστώνη το Σάββατο, ο Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός και παραγωγός απάντησε προϊδεάζοντας ότι υπάρχει πιθανότητα να ξαναγυριστεί το τέλος της σειράς. 

Συγκεκριμένα, η ερώτηση που του έκαναν ήταν αν του άρεσε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. «Εχω να σας πω ένα μικρό μυστικό όσον αφορά το φινάλε. Αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σας πω επειδή είναι μυστικό». Και συμπλήρωσε: «Αυτό μπορώ να σας πω, αλλά μην το πείτε πουθενά. Κάτι πρόκειται να συμβεί και σχετίζεται με αυτό το φινάλε. Δεν έχει συμβεί όμως ακόμα», είπε με το κοινό να τον χειροκροτά. 

Το «Seinfeld» διήρκεσε για εννέα σεζόν μεταξύ του 1989 και του 1998. Στην τελευταία σκηνή, οι φίλοι βρίσκονται στη φυλακή. Οι Ιλέιν, Τζέρι, Τζορτζ και Κράμερ προσπαθούν να δουν τη φωτεινή πλευρά του ότι δεν χρειάζεται να προβληματίζονται για το φαγητό που θα τρώνε ή τα σχέδια που θα κάνουν για να περάσουν ένα όμορφο Σαββατόβραδο. 

Οι κριτικοί έγραψαν ότι το τέλος της σειράς ήταν «υπερβολικό», ο ίδιος ο Σέινφελντ δήλωσε μετανιωμένος. Το 2014, ο συνδημιουργός του «Seinfeld» Λάρι Ντέιβιντ, είπε: «Νομίζω οι θεατές φαντάζονται το ιδανικό τέλος, το έχουν στο μυαλό τους. Γι′ αυτό μετά πολλές φορές απογοητεύονται. Επειδή συνειδητοποιούν ότι τελικά το έχουν γράψει άλλοι».

Με πληροφορίες από το The Guardian 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT