Επιστρέφει το «Big Little Lies»; Τι απαντά η Νικόλ Κίντμαν

Επιστρέφει το «Big Little Lies»; Τι απαντά η Νικόλ Κίντμαν

Οι φήμες για τη δημιουργία τρίτου κύκλου επεισοδίων υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, ώσπου η Κίντμαν τώρα μοιάζει να επιβεβαιώνει τη συνέχεια της ιστορίας. 

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε της δεύτερης σεζόν της πολυβραβευμένης δραματικής σειράς του HBO, «Big Little Lies» και ενώ οι συντελεστές θεωρούσαν απίθανη την κυκλοφορία νέων επεισοδίων, η Νικόλ Κίντμαν δήλωσε ότι ο τρίτος κύκλος βρίσκεται στα… σκαριά. 

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός, εκτός από πρωταγωνίστρια, ήταν και παραγωγός στην επιτυχημένη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος της Λίαν Μοριάρτι. Στο πρότζεκτ, που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, συμμετείχαν και οι Ρις Γουίδερσπουν, Λόρα Ντερν, Ζόι Κράβιτς και Σέιλιν Γούντλεϊ

Οι φήμες για τη δημιουργία τρίτου κύκλου επεισοδίων υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια, ώσπου η Κίντμαν τώρα μοιάζει να επιβεβαιώνει τη συνέχεια της ιστορίας. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε δημόσια εκδήλωση, η Κίντμαν εξήγησε γιατί το «Big Little Lies» ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα εγχειρήματα της καριέρας της. «Αγαπώ τη σειρά επειδή ήρθε σε μια χρονική περίοδο της ζωής μου που έκανα οικογένεια, σκεφτόμουν να αποσυρθώ από την υποκριτική, αλλά μετά προέκυψε αυτή η συνεργασία, για την οποία, μαζί με τη Ρις Γουίδερσπουν, γίναμε παραγωγοί. Την παρακολουθήσατε όλοι και γνώρισε τεράστια επιτυχία», είπε η ηθοποιός σε απόσπασμα που δημοσιεύτηκε στο Instagram από έναν λογαριασμό με το όνομα DeuxMoi και στη συνέχεια κυκλοφόρησε και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Θα σας παρουσιάσουμε μια τρίτη (σεζόν), απλά σας πληροφορώ», δήλωσε αμέσως μετά. 

Το 2022 η Γουίδερσπουν είχε αποκαλύψει ότι είχαν πραγματοποιηθεί συζητήσεις με τις υπόλοιπες πρωταγωνίστριες για τρίτο κεφάλαιο του «Big Little Lies», αλλά ο θάνατος του σκηνοθέτη της πρώτης σεζόν, Ζαν-Μαρκ Βαλέ, ήταν μια πολύ δύσκολη συνθήκη για εκείνες. 

Ο Βαλέ, ο οποίος -μεταξύ άλλων- σκηνοθέτησε τις ταινίες «Dallas Buyers Club» και «Wild», πέθανε σε ηλικία 58 ετών λόγω προβλημάτων με την υγεία του. 

Η σειρά, που έκανε πρεμιέρα το 2017, παρουσίαζε τις ζωές μιας ομάδας εύπορων γονέων στο Μοντερέι της Καλιφόρνια, των οποίων η φαινομενικά τέλεια καθημερινότητα αναστατώνεται όταν κάποιο μέλος της κοινότητάς τους δολοφονείται. Στον δεύτερο κύκλο συμμετείχε και η Μέριλ Στριπ σε ρόλο – κλειδί όσον αφορά την υπόθεση. 

Με πληροφορίες από το The Independent 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT