6 μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο, τελείως δωρεάν στην EON
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
6-μεγάλες-τηλεοπτικές-πρεμιέρες-για-το-562788655

6 μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο, τελείως δωρεάν στην EON

Από το Puss in Boots: μέχρι το John Wick 4, αυτές είναι οι πιο συναρπαστικές ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στα κανάλια Novacinema.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για ένα χειμωνιάτικο βράδυ από μία εντυπωσιακή πρεμιέρα. Αρκεί να πατήσετε το play και η μαγεία του σινεμά θα πλημμυρίσει τη μικρή σας οθόνη μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Τa μοναδικά πράγματα που θα χρειαστείτε, λοιπόν, είναι μερικές ώρες και καλή παρέα – αφού για όλα τα υπόλοιπα έχει φροντίσει η EON για εσάς.

Ακολουθεί μία λίστα με τις πιο δυνατές επιλογές που μπορείτε να απολαύσετε στην πλατφόρμα της EON με τη σημαντική σημείωση ότι διατίθενται τελείως δωρεάν για κάποιες μέρες. Όσο για το πώς θα κάνετε δική σας την EON μέσα σε μερικά βήματα; Στο τέλος του άρθρου, υπάρχουν οδηγίες χρήσης.

John Wick 4 (24/12)

6 μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο, τελείως δωρεάν στην EON-1

Για κάποιον παράξενο λόγο, οι action heroes και τα μπλοκμπάστερ έβρισκαν πάντα τη θέση τους μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα· ίσως οι εκρήξεις να ταιριάζουν τελικά με τα πρωτοχρονιάτικα βεγγαλικά. Έτσι, τι καλύτερο από τον πιο δημοφιλή action hero του καιρού μας; Ο John Wick επιστρέφει για την τέταρτη συνέχειά του και συνεχίζει τον αγώνα του ενάντια στην «Υψηλή Τράπεζα», όσο ένας νέος επικίνδυνος εχθρός έρχεται να ανατρέψει τις ήδη εύθραυστες ισορροπίες. Μία σειρά ταινιών που αποτελεί «σίγουρη διασκέδαση» με μερικές από τις καλύτερα σκηνοθετημένες σκηνές δράσης όλων των εποχών.

Memory (26/12)

Ένας επαγγελματίας εκτελεστής θα βρεθεί από τον θέση του κυνηγού σε εκείνη του θηράματος. Ο λόγος; Αρνείται να ακολουθήσει τις εντολές μίας εγκληματικής οργάνωσης. Μέχρι εδώ, το σενάριο ακολουθεί την πεπατημένη, το τουίστ όμως είναι απρόσμενο: ο δολοφόνος ταλαιπωρείται από απώλεια μνήμης, βαδίζοντας έτσι σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι που γίνεται όλο και πιο γλιστερό λεπτό το λεπτό. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Λίαμ Νίσον, ο εξελίσσεται τα τελευταία χρόνια σε σούπερ σταρ της κινηματογραφικής περιπέτειας, αφού κανένας «κακός» δεν μπορεί να γλιτώσει από την οργή της περσόνας που έχει δημιουργήσει και κανένας θεατής δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από τις ηλεκτρισμένες ερμηνείες του Ιρλανδού ηθοποιού.

Puss in Boots -The Last Wish (31/12)

6 μεγάλες τηλεοπτικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο, τελείως δωρεάν στην EON-2

Για όσους γνωρίζετε το σύμπαν του Σρεκ, οι συστάσεις είναι περιττές. Για όσους δεν έχετε δει το κλασικό πια animation, να σας συστήσουμε τον Puss, πιο γνωστό ως παπουτσωμένο γάτο από το γνωστό παιδικό παραμύθι. Ο εν λόγω χαρακτήρας, λοιπόν, γράφει τη δικιά του animated ιστορία στον 21ο αιώνα μαγεύοντας μικρούς και μεγάλους: περιπετειώδης, δανδής, ωραιοπαθής, αξιαγάπητος. Σε αυτήν εδώ την περιπέτειά θα αναζητήσει το μαγικό αστέρι στο Σκοτεινό Δάσος για να κερδίσει τις 8 από τις 9 ζωές του που έχει χάσει. Εντυπωσιακό στόρι, εντυπωσιακό voice acting από διάσημους πρωταγωνιστές  (Αντόνιο Μπαντέρας, Σάλμα Χάγιεκ) και ακόμα πιο εντυπωσιακές σκηνές συνιστούν μία must επιλογή αυτές τις γιορτές.

The Wrath of Man (από 03/12)

Τι συμβαίνει όταν βάλεις τον Γκάι Ρίτσι στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Τζέισον Στέιθαμ μπροστά από τις κάμερες; Μία εκρηκτική και πολύ βρετανική περιπέτεια εκδίκησης, όπου ένας σκληροτράχηλος ήρωας βάζει σκοπό να κάνει την τέλεια ληστεία εις βάρος μίας χρηματαποστολής. Ή αλλιώς: το αποτέλεσμα της σύμπραξης του πιο fun Βρετανού σκηνοθέτη των τελευταίων δεκαετιών με τον πιο επιτυχημένο Βρετανό action hero εδώ και 25 χρόνια.

Πώς θα δείτε τις πρεμιέρες δωρεάν

Έως τις 10 Ιανουαρίου, όλοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά και δωρεάν το συναρπαστικό πρόγραμμα της ΕΟΝ. Πιο συγκεκριμένα: οι χρήστες που έχουν ΕΟΝ αλλά δεν έχουν το πλήρες περιεχόμενο (για παράδειγμα, δεν έχουν τα αθλητικά) τώρα αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο – και αθλητικά, ταινίες, και σειρές, και παιδικά, και ντοκιμαντέρ. Ακόμη όμως και εκείνοι που δεν έχουν καθόλου EON μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και, μάλιστα, χωρίς καμία δέσμευση.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση eon.nova.gr στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και ακολουθήστε αυτά τα τρία απλά βήματα.

  • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας
  • Θα λάβετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε τα στοιχεία σύνδεσης
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σας ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone.

Περισσότερο αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρείτε κατά την εγγραφή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT