Ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στα Χριστούγεννα, δωρεάν στην EON
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ένα-κανάλι-αφιερωμένο-αποκλειστικά-σ-562791010

Ένα κανάλι αφιερωμένο αποκλειστικά στα Χριστούγεννα, δωρεάν στην EON

To pop up κανάλι Nova Christmas προσφέρει 45 διαφορετικές ταινίες μέσα σε 21 μέρες. Τι καλύτερο για τις φετινές γιορτές;

Τελικά, ποιο είναι το νόημα των γιορτών; Ίσως, για τον καθένα να είναι διαφορετικό, όπως δηλαδή συμβαίνει και με τα βιβλία: οι διαφορετικές ερμηνείες είναι τόσες όσες και οι αναγνώσεις. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που όλους μας ενώνουν: τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, τα στολισμένα δέντρα, το τζάκι (για όσους τυχερούς διαθέτουν), η ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα και οι στιγμές ηρεμίας που πληθαίνουν για μερικές μέρες· άλλοι τις χρησιμοποιούν για να κοιμηθούν λιγάκι παραπάνω, άλλοι για να πάνε βόλτες στην πόλη. Όλοι, όμως, θέλουν να περάσουν όσο περισσότερες ώρες μπορούν βουλιαγμένοι στον καναπέ μακριά από άγχη και υποχρεώσεις, παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μάλιστα, αν υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι, τότε οι χριστουγεννιάτικες ταινίες αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία. Πώς όμως μπορεί κάποιος να ζήσει τη μαγεία τους με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού;

Στις φετινές γιορτές, η ΕΟΝ έχει το κλειδί για τον κόσμο των ονείρων: το pop up κανάλι Nova Christmas ήρθε για να κάνει ακόμα πιο όμορφα τα Χριστούγεννα για μικρούς και μεγάλους. Το πιο σημαντικό και απρόσμενο; Είναι τελείως δωρεάν για όλους!

Το πρόγραμμα του Nova Christmas

Τι ακριβώς περιλαμβάνει; Από τις 15 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, και μέσα σε 21 μέρες λειτουργίας θα προβάλλει συνολικά 45 (!) ταινίες οι οποίες ταιριάζουν γάντι στις γιορτές. Μάλιστα, υπάρχει ένα καθημερινό πρόγραμμα για να μπορέσουν οι οικογένειες να οργανώσουν τον χρόνο τους: το πρόγραμμα ξεκινά καθημερινά στις 18:35 με animation, συνεχίζει στις 20:15 με ταινίες για όλη την οικογένεια, και κλείνει πανηγυρικά κάθε βράδυ στις 22:10 με -τι άλλο;- αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Ας δούμε, όμως, μερικές επιλογές που θα προβληθούν αυτές τις μέρες. Ας ξεκινήσουμε με τα κινούμενα σχέδια κάθε απόγευμα στις 18:15: επιστρέψτε στον πιο απίθανο ήρωα κινουμένων σχεδίων των τελευταίων δεκαετιών με το «Σρεκ 2», γνωρίστε μία διαφορετική και πολύ ανθρώπινη πλευρά των τέρατων των παραμυθιών με το «Ξενοδοχείο για τέρατα», ακολουθήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια ενός σούπερ «κακού» στο ξεκαρδιστικό «Εγώ, ο Απαισιότατος» πριν μπείτε για τα καλά στο πνεύμα των ημερών με «Το Αστέρι των Χριστουγέννων».

Στη συνέχεα, σειρά έχουν οι πιο ταιριαστές οικογενειακές ταινίες για την περίοδο των γιορτών, καθημερινά στις 20:15: ζήστε ξανά τη ρομαντική ιστορία της «Roxanne» από το 1987 με πρωταγωνιστή τον Στιβ Μάρτιν, κρατήστε το στομάχι μας από τα γέλια με το «Ο Mr. Bean Πάει Διακοπές», και γίνετε ξανά παιδιά με ταινίες γεμάτες φαντασία όπως τα «Κάπτεν Χουκ», «Οι Φλίνστοουνς», «Ματίλντα» και «Jumanji – Καλώς Ήρθατε στη Ζούγκλα».

Όσο για τις χριστουγεννιάτικες ταινίες που ολοκληρώνουν την εμπειρία κάθε βράδυ στις 22:10; Ταξιδέψτε στον μικρόκοσμο του «A Magical Christmas Village», γνωρίστε ξανά τη μαγεία του σινεμά στο «Christmas Movie Magic», δείτε τον κόσμο των βασιλιάδων και των παλατιών μέσα από τα μάτια ενός κατοικίδιου στο «A Royal Corgi Christmas», και δείτε μία διαφορετική και κωμική εκδοχή των Μάγων με τα Δώρα στο «Three Wise Men and a Baby» – μεταξύ πολλών άλλων εξαιρετικών επιλογών.

Πώς θα αποκτήσετε δωρεάν πρόσβαση

Έως τις 10 Ιανουαρίου, όλοι μπορούμε να παρακολουθήσουμε ζωντανά και δωρεάν το συναρπαστικό πρόγραμμα της ΕΟΝ. Πιο συγκεκριμένα: οι χρήστες που έχουν ΕΟΝ αλλά δεν έχουν το πλήρες περιεχόμενο (για παράδειγμα, δεν έχουν τα αθλητικά) τώρα αποκτούν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο – και αθλητικά, και ταινίες, και σειρές, και παιδικά, και ντοκιμαντέρ. Ακόμη όμως και εκείνοι που δεν έχουν καθόλου EON μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο και, μάλιστα, χωρίς καμία δέσμευση.

Πώς γίνεται τώρα αυτό; Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση eon.nova.gr στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας και ακολουθήστε αυτά τα τρία απλά βήματα.

  • Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας
  • Θα λάβετε άμεσα στο κινητό και το email που δηλώσατε τα στοιχεία σύνδεσης
  • Μπορείτε να ξεκινήσετε να απολαμβάνετε τον μοναδικό κόσμο της EON μέσα από τη Smart TV σας ή συσκευές PC / Mac και tablet / smartphone.

Περισσότερο αναλυτικές οδηγίες ανά τύπο συσκευής θα βρείτε κατά την εγγραφή.

Μπείτε τώρα στο eon.nova.gr, πάρτε τους κωδικούς σας και απολαύστε το συναρπαστικό περιεχόμενο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT