«Stranger Things»: Πρώτη αποκαλυπτική ματιά στα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν (βίντεο)

«Stranger Things»: Πρώτη αποκαλυπτική ματιά στα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν (βίντεο)

Το Netflix γιορτάζει τα 8 χρόνια από την προβολή του πρώτου επεισοδίου με ένα βίντεο από τα γυρίσματα του τελευταίου κύκλου της σειράς

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα απρόσμενο «δώρο» επιφύλασσε το Netflix για τους «φανατικούς» θεατές της σειράς «Stranger Things», καθώς με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου της πρώτης σεζόν τον Ιούλιο του 2016 δόθηκε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer με υλικό από τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν που είναι σε εξέλιξη. 

Πρόκειται για ένα βίντεο «behind the scenes» στο οποίο ανακοινώνεται ότι τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς έχουν φτάσει στα μισά του δρόμου. 

Σημειώνεται ότι έως αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα streaming δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων και τελευταίων επεισοδίων, με πληροφορίες, πάντως, να αναφέρουν ότι είναι πιθανό αυτό να συμβεί μέσα στο 2025.

Για την ώρα, το Netflix «χαρίζει» ένα δίλεπτο βίντεο στο οποίο ξεχωρίζουν τοποθεσίες από εμβληματικές τοποθεσίες της σειράς. Σε άλλο σημείο ο Κάλεμπ ΜακΛάφλιν ο οποίος υποδύεται τον Λούκας, ακούγεται να καλωσορίζει τους θεατές στην πέμπτη σεζόν του «Stranger Things». Στη συνέχεια, παρουσιάζεται μία σκηνή του Μάικ, του Λούκας, του Γουίλ και του Ντάστιν – δηλαδή των τεσσάρων βασικών ηρώων που ήταν στο επίκεντρο της ιστορίας κατά την πρώτη σεζόν της σειράς

Τέλος, σε μία από τις πιο ξεχωριστές και συγκινητικές στιγμές του τρέιλερ, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν αναφέρει ότι όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς ήταν 10 ετών και τώρα είναι 20.

Με πληροφορίες από BBC

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT