Cosmote TV, Netflix και Nova Sports σε μία συνδρομή – Τα πακέτα και οι τιμές

Cosmote TV, Netflix και Nova Sports σε μία συνδρομή – Τα πακέτα και οι τιμές

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα, ποιες υπηρεσίες έχουν έκπτωση - Οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να ενεργοποιήσουν το Netflix πακέτο ως add-on υπηρεσία στην COSMOTE TV

2' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συνεργασία του Ομίλου Telekom με το Netflix επεκτείνεται από σήμερα και στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, κερδίζοντας 2 ευρώ έκπτωση, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μία συνδρομή. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSMOTE (@cosmote_greece)

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα που συνδυάζουν το Netflix με το COSMOTE TV Cinema έναντι 17,99 ευρώ το μήνα, ή με το COSMOTE TV Full, με 33,99 ευρώ το μήνα.

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα:

COSMOTE TV Cinema & Netflix

Το νέο πακέτο COSMOTE TV Cinema & Netflix περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, όλα τα κανάλια του Entry Pack και την υπηρεσία Netflix. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο της COSMOTE TV. 

Μπορώ να επιλέξω κάποιο άλλο πακέτο Netflix;

  • Μπορείς να επιλέξεις κάποιο άλλο πακέτo Netflix είτε κατά την αρχική παραγγελία είτε αργότερα από την COSMOTE ή από το Netflix. Σημειώνεται ότι ανεξάρτητα από την επιλογή που έκανες στον ΟΤΕ, κατά την αρχική ενεργοποίηση, μετά το βήμα της δημιουργίας του λογαριασμού σου, το Netflix θα σου ζητήσει εκ νέου να διαλέξεις πακέτο (Premium, Standard ή Basic)
  • Για να αλλάξεις το πακέτο σου, μετά την αρχική δημιουργία του λογαριασμού σου, συνδέσου στο λογαριασμό σου στο Netflix.com επισκέψου την Netflix Account page, επίλεξε «Αλλαγή πακέτου» και διάλεξε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα.

Εναλλακτικά:

  • μπορείς να το κάνεις μέσα από το My COSMOTE web, Είσοδος – COSMOTE id, να επιλέξεις το Αναγνωριστικό Σύνδεσης της COSMOTE TV συνδρομής σου, που βρίσκεται στην ενότητα «Τηλεόραση», να επιλέξεις το κουμπί «Διαχείριση Netflix» κάτω από τις Πληροφορίες Προγράμματος και στη συνέχεια «Αλλαγή Πακέτου». Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις συνδέσει και να μπορείς να διαχειρίζεσαι την COSMOTE TV συνδρομή σου στο COSMOTE id σου. Για οδηγίες σύνδεσης μπες στο εδώ
  • να ζητήσεις την αλλαγή σε ένα κατάστημα COSMOTE ή GERMANOS ή καλώντας στο 13888.

Είμαι υπάρχων συνδρομητής COSMOTE TV, μπορώ να αποκτήσω και εγώ Netflix από την COSMOTE TV;

  • Eφόσον είσαι συνδρομητής της Streaming υπηρεσίας COSMOTE TV με πακέτο Συμβολαίου, μπορείς να αναβαθμίσεις σε ένα από τα διαθέσιμα πακέτα COSMOTE TV & Netflix και να επωφεληθείς της προνομιακής τιμής του συνδυαστικού πακέτου. Εναλλακτικά, εφόσον είσαι συνδρομητής COSMOTE TV Streaming ή μέσω Δορυφόρου Cinema ή Full Pack με πακέτο συμβολαίου μπορείς να ενεργοποιήσεις το Netflix ως πρόσθετη υπηρεσία στην συνδρομή σου.

Έχω ήδη λογαριασμό Netflix. Μπορώ να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον ίδιο;

  • Στη σελίδα του Netflix, που σε οδηγεί το link δημιουργίας λογαριασμού, μπορείς να επιλέξεις να συνδεθείς με τα στοιχεία (username/password) του υφιστάμενου λογαριασμού σου στo Netflix. Σε περίπτωση που έχεις ήδη δημιουργήσει λογαριασμό απευθείας από το Netflix, η χρέωση στο Netflix θα διακοπεί από την στιγμή που θα κάνεις αυτή τη σύνδεση.

COSMOTE TV Full & Netflix

To νέο πακέτο COSMOTE TV Full & Netflix περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος και την υπηρεσία Netflix. Σημειώνεται ότι στο COSMOTE TV Full περιλαμβάνονται και τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο της συμφωνίας COSMOTE TV και Nova για την αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών COSMOTE SPORT και Novasports.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT