Χιούμορ και σπιρτάδα, οκτώ κύκλους μετά

Χιούμορ και σπιρτάδα, οκτώ κύκλους μετά

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να μετράει οκτώ κύκλους επεισοδίων, ωστόσο δεν έχει χάσει τίποτα από το χιούμορ και τη σπιρτάδα της. Με ήρωες τέσσερις σπασίκλες και τρεις γυναίκες που δεν μπορούν χωρίς αυτούς, το «The big bang theory» συνεχίζει να σαρώνει στα νούμερα στο CBS, όπου θα προβάλλεται έως το 2017, αγγίζοντας τα 23,72 εκατομμύρια στα 18 επεισόδια του 7 κύκλου. Τον πιο πρόσφατο 8ο κύκλο επεισοδίων της δημοφιλούς αγαπησιάρικης κωμικής σειράς εξασφάλισε και θα προβάλει το Star, από το Σάββατο 28/3, στις 16.40.

Πρόκειται για μια πολυβραβευμένη σειρά, που αξίζει να αρχίσετε να βλέπετε ακόμη και τώρα, καθώς ένας από τους λόγους της δημοφιλίας της είναι το αποτελούμενο από επαγγελματίες κωμικούς ταιριαστό καστ. Αναφερόμαστε στον Τζόνι Γκαλέκι, τη βραβευμένη ως καλύτερη ηθοποιό σε κωμική σειρά το 2015 στα People’s Choise Awards Κάλεϊ Κουόκο, τον τρις βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Τζιμ Πάρσονς, αλλά και στους Σάιμον Χέλμπεργκ και Κούναλ Ναγιάρ, Μελίσα Ροντς και Μάιμ Μπιάλικ. Πραγματικά ο ένας συμπληρώνει τον άλλον, καθώς οι ήρωες-κολλητοί, που τυγχάνουν και αντικοινωνικοί, με ασχολία τη Φυσική και λατρεία στους σούπερ ήρωες και στο «Star Wars», βιώνουν την καθημερινότητά τους.

Στον νέο κύκλο όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν, καθώς ο Σέλντον επιστρέφει δριμύτερος, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να μείνει σε άλλη πολιτεία. Στο χορταστικό διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας θα παρακολουθήσουμε τη διασκεδαστική κόντρα του με τον Χάουαρντ, με αφορμή ένα σεμινάριο στο οποίο διδάσκει ο πρώτος και παρακολουθεί ο δεύτερος. Τον Σέλντον ενοχλεί και η ολοκληρωτική αλλαγή στο στυλ της Πένι, η οποία είναι πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ, μετά τον αρραβώνα της με τον Λέοναρντ. Μάλιστα, ψάχνει για μια σοβαρή δουλειά. Παράλληλα, ο Ραζ ανακαλύπτει ότι οι γονείς του έχουν χωρίσει, η Μπερναντέτ τι πραγματικά σκέφτονται για εκείνη οι συνάδελφοί της, ενώ ο Χάουαρντ αποχαιρετά τη μητέρα του. Τον Νοέμβριο του 2014, η Κάρολ Αν Σούσι, που ερμήνευε τον ρόλο της κ. Γουόλοβιτς, της μητέρας του Χάουαρντ, πέθανε από καρκίνο. Οπως ανακοινώθηκε, ο χαρακτήρας της δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ηθοποιό αλλά θα περάσει στην ιστορία στο 15ο επεισόδιο με τίτλο «The comic book store regenaration». Γκεστ εμφάνιση θα κάνει ο Μπίλι Μπομπ Θόρτον, στο 7ο επεισόδιο, στον ρόλο του δρος Ολιβερ Λόρβις.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT