Ξένες σειρές για όλες τις προτιμήσεις

Ξένες σειρές για όλες τις προτιμήσεις

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί οι λάτρεις της σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να κάνουν διάλειμμα από τις μεταδόσεις των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων βλέποντας τις επαναλήψεις της (π.χ. προχθές την είδαν 545.000 τηλεθεατές και 19% επί των ανοικτών δεκτών). Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες αξιοσημείωτες επιλογές, τουλάχιστον για τους λάτρεις των ξένων σειρών. Εκτός από τις επαναλήψεις σειρών όπως «CSI» και «Hawaii five-0» στον ΣΚΑΪ και «Αυτοί που περιμένουν» στον Alpha, το Mega δημιούργησε μια καθημερινή βραδινή ζώνη με σειρές σε πρώτη προβολή.

Ηδη προβάλλεται ο 6ος και τελευταίος κύκλος της ανάλαφρης κωμικής δικαστικής σειράς «Drop dead diva», με την Μπρουκ Ελιοτ, ως γεματούλα δικηγόρο που αποτελεί μετενσάρκωση ενός μοντέλου. Ακολουθεί η αρσενική εκδοχή τoυ «Ally McBeal», η δικαστική σειρά «Franklin & Bash», με τους Μαρκ Πολ Γκοσελάρ και Μπρέκιν Μέιερ, αντισυμβατικούς δικηγόρους να αναλαμβάνουν δύσκολες υποθέσεις για μια μεγάλη εταιρεία, με αφεντικό τον Μάλκολμ Μακ Ντάουελ. Βοηθοί τους είναι μια πρώην κατάδικος σε αναστολή (Ντάνα Ντέιβις) κι ένας αγοραφοβικός δικηγόρος (Ριν Ντάιαμοντ). Το κανάλι θα προβάλλει τον Αύγουστο τρεις ακόμη σειρές: το βασισμένο στα βιβλία της Νταϊάνα Γκάλμπαντον, «Outlander», που συνδυάζει φαντασία, ιστορία και ρομάντζο. Κεντρική ηρωίδα είναι η Κλερ (Κατριόνε Μπάλφε), μια νοσοκόμα η οποία ενώ μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου περνάει ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον κατάσκοπο σύζυγό της, Φρανκ, μεταφέρεται μυστηριωδώς στο 1743 και συναντά κάποιον που μοιάζει με τον σύζυγό της, αλλά κι έναν νέο έρωτα στο πρόσωπο ενός Σκωτσέζου πολεμιστή. Επίσης, τη σειρά «The blacklist», με τον Τζέιμς Σπέιντερ στον ρόλο ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα και περιβόητου φυγά, του Ρέιμοντ Ρεντ, ο οποίος παραδίδεται στο FBI για να βοηθήσει στη σύλληψη των πιο επικίνδυνων εγκληματιών του κόσμου, με όρο να συνεργαστεί με τη νεοσύλλεκτη πράκτορα Ελίζαμπεθ (Μέγκαν Μπουν), χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται τον λόγο. Ακόμη, το κανάλι έχει εξασφαλίσει το «Lost girl», με την Αννα Σιλκ στον ρόλο της υιοθετημένης Μπο, η οποία μαθαίνει ότι δεν είναι άνθρωπος, αλλά μια Succubus, ένα περίεργο μυθικό ον, που ρουφάει τη ζωή από ανίδεους εραστές. Θα αναζητήσει την αλήθεια για τη φυλή της.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT