«The blacklist», έρχεται στο Mega

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι θα μπορούσε να συμβεί εάν ο πιο διαβόητος κακοποιός στην εποχή μας ζητήσει ασυλία εκφράζοντας τη διάθεση να συνεργαστεί μαζί τους. Στη σειρά «The blacklist», που θα βλέπουμε στο Mega από τις 20/8, στις 23.30, ο λόγος που ο πρώην κυβερνητικός πράκτορας και νυν περιζήτητος κακοποιός Ρέιμοντ Ρεντ Ρέντιγκτον –κατά κόσμον Τζέιμς Σπέιντερ («Boston Legal», «The Office»)– φθάνει στο FBI δεν έχει να κάνει μόνο με τη σύλληψη ενός αντιπάλου: του οργισμένου Σέρβου Ράνκο Ζαμάνι, που θέλει να απαγάγει την 8χρονη κόρη ενός Αμερικανού στρατηγού. Ο Ρέιμοντ δηλώνει ότι θα συνεργαστεί αποκλειστικά με τη νεοφερμένη πράκτορα Λιζ (Μέγκαν Μπουν), και εκεί είναι που αρχίζει η ιστορία. Μεταξύ των δύο υπάρχει κάτι που τους συνδέει και το οποίο αγνοούμε. Ο Ρέντινγκτον έχει μια μαύρη λίστα από εγκληματίες και θα βοηθήσει τη Λιζ και το FBI να τους συλλάβουν. Στην πορεία, ωστόσο, όταν εκείνη εμπλέκεται σε μια μυστηριώδη συνωμοσία που αφορά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τον σύζυγό της, ο Ρέντινγκτον θα πάρει θέση στην υπόθεση. Οταν ο Ζαμάνι απαγάγει τη μικρή και στείλει τον άντρα της Λιζ (Ράιαν Εγκολντ) στο νοσοκομείο, δεν θα διστάσει να πετάξει υπονοούμενα. Η σειρά κεντρίζει το ενδιαφέρον κυρίως λόγω του Τζέιμς Σπέιντερ. Σκληρός και αδίστακτος, αλλά και τρυφερός και χιουμορίστας, σε κάνει να αναρωτιέσαι για τους σκοπούς του. Για την ερμηνεία του ο Τζέιμς Σπέιντερ ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα το 2014.

Επίσης μας άρεσε ο κινηματογραφικός ρυθμός της σειράς.

Για τους λάτρεις των ξένων σειρών να σημειώσουμε ότι η ΕΡΤ 1 επαναλαμβάνει τις Κυριακές τον «Sherlock» του BBC. Ο Alpha θα ξαναδείξει το «Homeland», που είχε διακοπεί τον χειμώνα λόγω έλλειψης τηλεθέασης – ελπίζουμε ολόκληρο αυτήν τη φορά. Ο ΑΝΤ1 επαναλαμβάνει τον 9o κύκλο του «Grey’s anatomy», του οποίου κάποιους κύκλους θα δείχνει και ο ΣΚΑΪ μεσημέρι, που παίζει τα βράδια «CSI» κ.ά. Το Star εκτός από το «NCIS» θα δείξει «Νόμος και Τάξη: ειδική ομάδα». Από τις σειρές που προβάλλονται τώρα το κοινό τους έχουν το «The mentalist» και το τουρκικό «Στα δίχτυα του πεπρωμένου», ενώ κάποιοι ξαναβλέπουν «NCIS» και «Ιατρικές υποθέσεις» (Star). Αν μη τι άλλο, είναι προτιμότερα από τις μεξικανικές τηλενοβέλες δεκαετίας και βάλε «Μαρία, το κορίτσι της γειτονιάς» και «Παολίνα» που επαναλαμβάνει το Ε.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT