Eurolife FFH: Συνταξιοδοτικά προγράμματα που διασφαλίζουν το αύριο

Eurolife FFH: Συνταξιοδοτικά προγράμματα που διασφαλίζουν το αύριο

2' 24" χρόνος ανάγνωσης

Η υγειονομική κρίση κατέστησε σαφές ότι το πιο σημαντικό κεφάλαιο για μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Για τη Eurolife FFH, η δύναμη των εργαζομένων έχει σήμερα ακόμη μεγαλύτερη αξία, επομένως η δημιουργία ενός περιβάλλοντος σιγουριάς και ασφάλειας αποτελεί προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη ενός οργανισμού. Αυτός είναι και ο ρόλος των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Προγραμμάτων. Να προσφέρουν στην επιχείρηση ενδυνάμωση απέναντι σε κάθε μελλοντικό κίνδυνο, καλύπτοντας σύγχρονες και μελλοντικές ανάγκες και εξασφαλίζοντας πολλαπλά οφέλη.

Η ανασφάλεια που έχει φέρει η πανδημία το 2020 έρχεται να προστεθεί στην αβεβαιότητα που νιώθουν σήμερα οι εργαζόμενοι σχετικά με τη συνταξιοδότηση. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συρρίκνωση των παροχών κοινωνικής ασφάλισης σε υγεία και σύνταξη και παράλληλα διαπιστώνεται ανοδική πορεία στα Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα σημαντικά και ισχυρά φορολογικά κίνητρα που παρέχει η νομοθεσία, για την επιλογή Ομαδικής Ασφάλισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μιας επιχείρησης.

Για τη Eurolife FFH τα Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα αποτελούν μοναδικό προνόμιο, τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν το μελλοντικό συνταξιοδοτικό πλαίσιο των εργαζομένων τους, διασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής στα χρόνια της σύνταξης. Παράλληλα, μέσα από τα προγράμματα αυτά, οι επιχειρήσεις παρέχουν ένα επιπλέον κίνητρο στους εργαζομένους τους για να παραμένουν παραγωγικοί. Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα, έρχονται να εξελίξουν τις εργασιακές σχέσεις προάγοντας το αίσθημα της σιγουριάς, συμπληρώνοντας και αναβαθμίζοντας τις παροχές της κοινωνικής ασφάλισης.

Με τα Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα της Eurolife FFH, οι εργαζόμενοι μιας επιχείρησης αποταμιεύουν εξοικονομώντας χρήματα, λόγω των φορολογικών οφελών πριν και μετά τη συνταξιοδότηση. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις, εκτός από τη βελτίωση της παραγωγικότητας, προσελκύουν νέα στελέχη και έχουν φοροαπαλλαγή στις εισφορές που καταβάλλουν. Ο σχεδιασμός ενός συνταξιοδοτικού ασφαλιστηρίου γίνεται σε συνεργασία με την ομάδα μας, λαμβάνοντας υπόψη τις αξίες και τους στόχους κάθε επιχείρησης, καλύπτοντας το σημερινό κενό, με αποτελεσματικότητα και ευελιξία.

Το Eurolife Experience Center αποτελείται από εξειδικευμένα στελέχη, τα οποία είναι στη διάθεση του ασφαλισμένου, τόσο για την ορθή ενημέρωσή του για τις παροχές του προγράμματός του, όσο και για την απαραίτητη καθοδήγηση, όταν παρουσιαστεί η ανάγκη και λειτουργεί όλο το 24ωρο για 365 ημέρες το χρόνο.

Δίνοντας βαρύτητα στην ορθή επικοινωνία των προσφερόμενων παροχών και υπηρεσιών, η Eurolife FFH ακολουθεί την αρχή της διαφάνειας. Κάθε ασφαλισμένος, με την έναρξή του στο ομαδικό ασφαλιστήριο, λαμβάνει μηνιαία ενημέρωση με e-statement για την πορεία του ατομικού του λογαριασμού. Επιπλέον, η Eurolife FFH προσφέρει στους κατόχους Ομαδικών Ασφαλιστηρίων εκπτωτικά προγράμματα affinity, που συνδυάζουν με χαμηλό κόστος την ασφάλιση υγείας, αυτοκίνητου και κατοικίας, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο συνολικά τις ατομικές ανάγκες.

Με δέσμευσή της να σχεδιάζει ασφαλιστικές λύσεις που ανταποκρίνονται με αποτελεσματικότητα στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, η Eurolife FFH αποτελεί σταθερό σύμμαχο της επιχειρηματικής κοινότητας αναλαμβάνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες για την προστασία της περιουσίας και του ανθρώπινου δυναμικού της. Στόχος της Eurolife FFH είναι ενδυναμώνει τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να καταφέρνουν περισσότερα καθημερινά.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT