Ανέπαφη χρήση κάρτας στα ΑΤΜ από τη Eurobank

Ανέπαφη χρήση κάρτας στα ΑΤΜ από τη Eurobank

1' 18" χρόνος ανάγνωσης

Την ανέπαφη χρήση κάρτας (contactless) στα ΑΤΜ καθώς και την εκτέλεση συναλλαγών χωρίς τη φυσική παρουσία κάρτας, με τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας ψηφιακού πορτοφολιού μέσω του κινητού τηλεφώνου για εφαρμογές Android και Apple, εισάγει πρώτη στην Ελλάδα η Eurobank, μέσω της εγκατάστασης της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας λειτουργίας στα ΑΤΜ του δικτύου της. Πρόκειται για ό,τι πιο σύγχρονο προσφέρεται σήμερα για τη χρήση των ΑΤΜ, καθώς αναβαθμίζεται και βελτιώνεται ο τρόπος λειτουργίας τους μέσω της νέας πρωτοποριακής πλατφόρμας που εγκαθίσταται με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των χρηστών, είτε είναι πελάτες της Eurobank είτε πελάτες άλλων τραπεζών που χρησιμοποιούν το δίκτυο των ΑΤΜ της Eurobank, εφόσον οι εκδότριες τράπεζες υποστηρίζουν τη χρήση αυτής της νέας υπηρεσίας.

Η εγκατάσταση της νέας πλατφόρμας ξεκίνησε ήδη στα μεγάλα αστικά κέντρα και ο σχεδιασμός προβλέπει ότι, σταδιακά, έως τα μέσα του καλοκαιριού θα έχει αναβαθμιστεί το σύνολο του δικτύου. Με τη νέα πλατφόρμα ο χρήστης έχει πρόσβαση σε μια σειρά αναβαθμισμένων δυνατοτήτων και ειδικότερα:

• Contactless χρήση κάρτας (ανέπαφη συναλλαγή) για πρώτη φορά σε ΑΤΜ ελληνικής τράπεζας, με την οποία αποτρέπεται η αυτόματη διακοπή της λειτουργίας του ATM σε περίπτωση βλάβης του καρταναγνώστη.

• Εκτέλεση συναλλαγών χωρίς τη φυσική παρουσία κάρτας, μέσω του κινητού τηλεφώνου και της χρήσης της υπηρεσίας ψηφιακού πορτοφολιού. Δηλαδή, ο κάτοχος κάρτας Eurobank, εφόσον έχει ενεργοποιήσει την κάρτα του στην εφαρμογή Eurobank Wallet του Eurobank Mobile App για τις συσκευές Android και Apple Pay για τις συσκευές iOS, μπορεί να πραγματοποιήσει τις συναλλαγές ανάληψης και ερώτησης υπολοίπου σε ΑΤΜ χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό του και όχι το φυσικό σώμα της κάρτας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT