Ξεκινάει στην Ελλάδα η TBI Bank

Τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα μετά την αδειοδότησή της από την ΤτΕ, ξεκινάει η TBI Bank, που ηγείται στο inclusive banking και την αγορά του «Αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα» (Buy now, Pay later – BNPL).

2' 15" χρόνος ανάγνωσης

Τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα μετά την αδειοδότησή της από την ΤτΕ, ξεκινάει η TBI Bank, που ηγείται στο inclusive banking και την αγορά του «Αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα» (Buy now, Pay later – BNPL). Η TBI Bank είναι μία από τις πιο αναπτυσσόμενες τράπεζες στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με ισχυρή παρουσία στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία.  

Τα τελευταία 20 χρόνια η τράπεζα απέκτησε σημαντική τεχνογνωσία στο phygital (φυσική και ψηφιακή παρουσία), αναπτύσσοντας online παρουσία σε συνδυασμό με φυσικά καταστήματα. Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η τράπεζα, «από την αρχή του νέου έτους, πελάτες και έμποροι στην Ελλάδα θα μπορούν να επωφεληθούν από τις καινοτόμες και πλήρως ψηφιακές λύσεις της TBI». Σαν πρώτο βήμα, η τράπεζα θα προσφέρει μια πλήρη γκάμα από BNPL προϊόντα τόσο σε online, όσο και σε καταστήματα αλλά και σε omnichannel περιβάλλον, με απόλυτη διαφάνεια, ώστε να συμβάλει στην αύξηση των πωλήσεων των εμπόρων και να επεκτείνει χρονικά την αποπληρωμή στις αγορές των καταναλωτών.  

Οπως έκανε γνωστό η τράπεζα, εντός του 2022 θα παρουσιάσει και τα γενικά προγράμματα δανειοδότησης αλλά και την καινοτόμο κάρτα ΝΕΟΝ. Τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα στους Ελληνες πελάτες online, μέσα από την εφαρμογή της TBI στο κινητό, στην ιστοσελίδα της αλλά και τηλεφωνικά μέσω της γραμμής εξυπηρέτησης πελατών.

Η τράπεζα αναπτύσσεται δυναμικά στο inclusive banking και στην αγορά του «Αγόρασε τώρα – πλήρωσε αργότερα».

«Η είσοδος στην ελληνική αγορά είναι μια φυσική εξέλιξη στην επέκτασή μας, εφόσον ήδη έχουμε πετύχει με τις λύσεις πληρωμών για τον εμπορικό κόσμο στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της TBI, Petr Baron, σημειώνοντας ότι η επιτυχία της τράπεζας «οφείλεται στις αξιόπιστες χρηματοδοτήσεις στους καταναλωτές, που δίνουν στους συνεργάτες μας την ευκαιρία να αυξήσουν τις πωλήσεις τους».

Επικεφαλής της ομάδας της TBI στην Ελλάδα είναι ο κ. Κώστας Τοβίλ, στέλεχος με ειδίκευση στη συγκεκριμένη αγορά και πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα και το fintech σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία. «Θέλουμε να γίνουμε ο εναλλακτικός πάροχος πληρωμών στις επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαχειριστούν τα χρήματά τους αδιάλειπτα και με διαφάνεια», δήλωσε ο κ. Τοβίλ.

Η TBI Bank αυτή τη στιγμή προσφέρει τα χρηματοπιστωτικά προϊόντα της σε εμπορικά καταστήματα και σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αποτελούν τους πελάτες της στη Βουλγαρία και στη Ρουμανία. Επιπλέον, η TBI χωρίς φυσική παρουσία βρίσκεται και σε άλλες 5 ευρωπαϊκές αγορές: Γερμανία, Πολωνία, Λιθουανία, Δανία και Σουηδία. Ως inclusive lender αλλά και ισχυρός παίκτης στο ψηφιακό τοπίο της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων συνεργατών, της τάξεως των 13.000, τόσο online όσο και σε φυσικά καταστήματα, καθώς και ένα ισχυρό πελατολόγιο αποτελούμενο από 2.000.000 άτομα. Επί σειράν ετών, η TBI βρίσκεται ανάμεσα στις πιο κερδοφόρες και αποτελεσματικές τράπεζες στις χώρες που δραστηριοποιείται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT