Douleutaras Pros Academy: Ακαδημαϊκό πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
douleutaras-pros-academy-ακαδημαϊκό-πρόγραμμα-με-τη-σφραγ-561679834

Douleutaras Pros Academy: Ακαδημαϊκό πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

To Douleutaras είναι η δημοφιλέστερη πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι στην Ελλάδα, καθώς συνεργάζεται με πάνω από 4.200 επαγγελματίες από 90 ειδικότητες. Μέσω της πλατφόρμας www.douleutaras.gr, κάθε χρήστης μπορεί να βρει άμεσα αξιολογημένο επαγγελματία, διασφαλίζοντας ότι η εργασία θα γίνει ποιοτικά και αξιόπιστα και ότι το αποτέλεσμα θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Ανέκαθεν, το Douleutaras μέσω της πλατφόρμας και των υπηρεσιών που προσφέρει θέλει να αναδείξει πώς εν δυνάμει μπορούν να εξελιχθούν τα τεχνικά επαγγέλματα (υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, ξυλουργοί, ψυκτικοί αλλά και τεχνίτες όλων των ειδών) – από μικροεπιχειρήσεις δύο ή και μόνο ενός ατόμου, που κινούνται τοπικά και εξυπηρετούν όταν προκύπτει μια έκτακτη κλήση, σε αναπτυσσόμενες κερδοφόρες επιχειρήσεις, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους και τα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι πλέον σύγχρονες εταιρείες.

Άλλωστε, η εταιρία στηρίζει έμπρακτα όλους τους συνεργάτες της καθημερινά, μέσω πολυποίκιλων ενεργειών και υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα μέσω της «έξυπνης» τεχνολογίας – κάθε επαγγελματίας συνεργάτης δύναται να έχει πλήρη εικόνα του πόσες εργασίες διαχειρίζεται ανά εβδομάδα, σε ποιες είναι καλύτερος ή υστερεί, ποια είναι τα έσοδα και ποια τα περιθώρια ανάπτυξής του. Σαφέστατα, η πλατφόρμα λειτουργεί με προτεραιότητα την δίκαιη μεταχείριση και την ανέλιξη των συνεργατών του Douleutaras, με σχεδιασμό που προωθεί και επιβραβεύει τους καλύτερους επαγγελματίες.

Ένα ακόμη καινοτόμο στοιχείο της πλατφόρμας είναι η ύπαρξη ψηφιακής βοηθού, η οποία λειτουργεί ως «προσωπική γραμματέας» για τον κάθε επαγγελματία και τον βοηθά να μεγιστοποιεί τη χρήση του χρόνου του, να εστιάζει τις προσπάθειές του στους τομείς που παρουσιάζουν τις περισσότερες ευκαιρίες γι’ αυτόν, καθώς και να διαχειρίζεται πιο αποδοτικά μεγαλύτερο όγκο εργασιών. Τέλος, οι ίδιοι οι άνθρωποι του Douleutaras βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τους επαγγελματίες-συνεργάτες τους για την παροχή υποστήριξης και συμβουλών.

Στα πλαίσια του στόχου της εταιρίας να καταρρίψει προκαταλήψεις όσον αφορά στα τεχνικά επαγγέλματα, και να ενισχύσει περαιτέρω τους επαγγελματίες συνεργάτες της, ένα καινοτόμο ακαδημαϊκό πρόγραμμα έγινε πραγματικότητα τους τρεις τελευταίους μήνες του περασμένου έτους, ονόματι “Douleutaras Pros Academy”. 

Douleutaras Pros Academy: Ακαδημαϊκό πρόγραμμα με τη σφραγίδα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών-1

Πρόκειται για μία ενέργεια εστιασμένη στην επιχειρηματικότητα, την οποία παρακολούθησαν 30 επαγγελματίες συνεργάτες. Εγκαινιάζοντας έναν νέο θεσμό που ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στον κλάδο των τεχνικών επαγγελμάτων, το Douleutaras προσέφερε στους επαγγελματίες συνεργάτες του, για πρώτη φορά στην Ευρώπη και σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Πρόγραμμα Πιστοποίησης «Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα & Ανάπτυξη».

Οι συμμετέχοντες, όχι μόνον έγιναν κάτοχοι πιστοποίησης από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά πήραν μέρος και σε μια σειρά από workshops που είχαν ως στόχο την πρακτική εφαρμογή όσων θεωρητικών γνώσεων έλαβαν από τους εισηγητές στα ποικίλα πεδία ενδιαφέροντος: Μάρκετινγκ, Πωλήσεις, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Oικονομικά, Εξυπηρέτηση Πελατών και Personal Branding.

Το πρώτο “Douleutaras Pros Academy”στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς όχι μόνο το σύνολο των συμμετεχόντων δήλωσε ικανοποίηση από τη γενικότερη οργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά και το 89% εξ αυτών δήλωσε ικανοποίηση τόσο από το είδος των μαθημάτων όσο και από τις αποκτηθείσες γνώσεις.

Ενάντια στα στερεότυπα και με γνώμονα την αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών, η επακόλουθη αύξηση των κερδών του κάθε συνεργάτη του Douleutaras και η απόκτηση βασικών διοικητικών δεξιοτήτων οι οποίες θα του φανούν χρήσιμες ακόμη και στη δική του επιχείρηση, είναι το αντίκρισμα αυτής της πολύπλευρης εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η εταιρία σκοπεύει να επανέλθει με δεύτερο κύκλο μαθημάτων τον προσεχή Μάρτιο σε Ελλάδα και να εγκαινιάσει τον πρώτο κύκλο στην Κύπρο, επενδύοντας έτσι στην επιμόρφωση των συνεργατών του, και προχωρώντας ακόμη ένα βήμα προς την υλοποίηση του οράματος της εταιρείας, όπως το εξέφρασε ο Founder & CEO του Douleutaras.gr Ανδρεάς Γραμμάτης: «Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα οικοσύστημα επαγγελματιών που εξελίσσονται διαρκώς και επιθυμούν να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Με το Douleutaras Pros Academy επενδύουμε περαιτέρω στην εξέλιξη των ανθρώπων που συνεργάζονται με την πλατφόρμα μας, ωστόσο απώτερος στόχος μας είναι να εγκαινιάσουμε έναν θεσμό που θα δώσει νέα ώθηση στον κλάδο των τεχνικών επαγγελμάτων και θα προσφέρει τελικά όφελος όχι μόνο στις μικροεπιχειρήσεις αλλά και στην κοινωνία».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT