Σεμινάριο: Εργασιακές σχέσεις και λειτουργία των επιχειρήσεων μετά τον Ν. 4808/2021
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
σεμινάριο-εργασιακές-σχέσεις-και-λει-561710767

Σεμινάριο: Εργασιακές σχέσεις και λειτουργία των επιχειρήσεων μετά τον Ν. 4808/2021

Ωράριο – Τηλεργασία – Απολύσεις – Επιθεώρηση Εργασίας

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο: «Εργασιακές σχέσεις και λειτουργία των επιχειρήσεων μετά τον Ν. 4808/2021», την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου (17.00 – 21.00) με διάρκεια 4 ώρες και εισηγήτριες τις κυρίες Γκάτζου Μ., και Ρηγάκη Μ., Senior Associates, Employment and Social Security Law, Πλατής, Αναστασιάδης & Συνεργάτες Δικηγ. Εταιρία Μέλος του δικτύου ΕΥ Law.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, είτε μέσω Live streaming είτε on demand.

Η ψήφιση του Νόμου 4808/2021 (ΦΕΚ Α΄101/19.06.2021) έχει σημαντική επίδραση σε βασικούς τομείς της λειτουργίας των επιχειρήσεων καθώς επηρέασε το ωράριο, την τηλεργασία, το δίκαιο των απολύσεων ενώ επέφερε και ουσιαστικές αλλαγές στη φύση του ελέγχου από την Επιθεώρηση Εργασίας. Επίσης εισήγαγε νέες υποχρεώσεις αναφορικά με την κύρωση της Σύμβασης της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας για τη βία και παρενόχληση στον χώρο εργασίας.

Οκτώ μήνες μετά την ψήφιση του Νόμου, κρίνεται αναγκαία μια πρώτη συζήτηση για την πραγματική επίδραση των ανωτέρω ρυθμίσεων στη λειτουργία των επιχειρήσεων. Το σεμινάριο θα αποβεί πολλαπλά ωφέλιμο για τους συμμετέχοντες δεδομένου του πλήθους των τομέων που επηρεάζουν οι μεταρρυθμίσεις που ο νέος νόμος επέφερε. Αξίζει, τέλος, να τονιστεί ότι οι πρόσφατες νομολογιακές εξελίξεις καθιστούν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τη συζήτηση ειδικά για το ζήτημα της εργασίας υπό καθεστώς προσωρινής απασχόλησης.

Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το αναλυτικό διάγραμμα ύλης, το κόστος και τους τρόπους παρακολούθησης μπορείτε να αντλήσετε εδώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας στο 210 3678920 ή ηλεκτρονικά στο [email protected] 

Σεμινάριο: Εργασιακές σχέσεις και λειτουργία των επιχειρήσεων μετά τον Ν. 4808/2021-1
comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT