Συγκροτήθηκε σε σώματο νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Συγκροτήθηκε σε σώματο νέο Δ.Σ. της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Η νέα πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, αμέσως μετά την ομόφωνη εκλογή της χθες από το νέο διοικητικό συμβούλιο, δήλωσε πως «θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή να εκλεγώ ομόφωνα πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

1' 22" χρόνος ανάγνωσης

Η νέα πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Μελίνα Τραυλού, αμέσως μετά την ομόφωνη εκλογή της χθες από το νέο διοικητικό συμβούλιο, δήλωσε πως «θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την τιμή να εκλεγώ ομόφωνα πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Η εμπιστοσύνη όλων με γεμίζει περηφάνια, αλλά κυρίως ταπεινότητα, σεβασμό κι ευθύνη ως προς την αποστολή μου. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον απερχόμενο πρόεδρό μας, Θεόδωρο Βενιάμη, για την πολυετή, συνεπή, πολυεπίπεδη και διεθνώς αναγνωρισμένη προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία και στο κοινωνικό αποτύπωμά της, μέσω της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Μπροστά μας έχουμε πολλές και μεγάλες προκλήσεις. Προχωράμε ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας. Εναν στόχο εθνικό, έναν στόχο παγκόσμιο: να προασπίζουμε τα επιτεύγματα της ελληνικής ναυτιλίας».

Στην τακτική γενική συνέλευση των μελών της ΕΕΕ που πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέας διοίκησης τριετούς θητείας. Το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα χθες 10 Φεβρουαρίου στα γραφεία της ΕΕΕ και εκτός από τη νέα πρόεδρο Μελίνα Τραυλού εξέλεξε και αντιπροέδρους τους Χανδρή Δ. Μιχαήλ και Λαιμό Ν. Αντώνιο-Θωμά, γραμματείς τους Φαφαλιό Ι. Δημήτριο και Βενιάμη Θ. Νικόλαο, ταμία τον Ιωάννη Α. Ξυλά και αναπληρωτή του τον Κωνσταντίνο Ι. Καρούση. Το υπόλοιπο Δ.Σ. απαρτίζεται από τους εκλεγέντες την Τετάρτη, Αγγελικούση Ι. Μαρία, Αγγελόπουλο Κ. Γεώργιο, Γιουρούκο Δ. Γεώργιο, Δράγνη Π. Ιωάννη, Ευσταθίου Α. Φίλιππο, Κανελλάκη Χ. Φραγκίσκο, Καραγεωργίου Κ. Γεώργιο, Κουμάνταρο Γ. Ιωάννη, Κούστα Δ. Ιωάννη, Κωνσταντακόπουλο Β. Κωνσταντίνο, Λεκανίδη Δ. Στέφανο, Λιβανό Σ. Γεώργιο, Λύρα Κ. Ιωάννη, Μαρινάκη Μ. Ευάγγελο, Μαρτίνο Κ. Νικόλαο, Νομικό Α. Μάρκο, Οικονόμου Χ. Γεώργιο, Παληού Σ. Σεμίραμι, Παπαγιαννόπουλο Α. Βασίλειο, Παππά Π. Αλέξανδρο, Προκοπίου Γ. Ιωάννα, Σαρακάκη Δ. Δημήτριο Φραγκίσκο και Φραγκίστα Α. Μαρία.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT